- הוסף לסימניות
פיתחתי את חיפושית - תוסף לדפדפן. חינם לחלוטין...
מה דעתכם? מה כדאי להוסיף לחיפושית כדי להמשיך ולשכלל אותה?
מה דעתכם? מה כדאי להוסיף לחיפושית כדי להמשיך ולשכלל אותה?
נערך לאחרונה ב:
דף בית לדפדפן עם שלל פיצ'ריםתרחיב
מי זו החיפושית
לצערי אין עדיין אפשרות כזו...אם יש אפשרות שישארו- אשמח
אין לי כח ליצור אותם מחדש
אם את מתכוונת לבחירת תמונה מתוך גלרייה קיימת, זה אפשרי.אהבתי את התוסף....
לדעתי יהיה חמוד אם יהיה אפשר לשנת את הרקע של הדף לתמונה מותאמת אישית.,
עקרונית אני צריך טקסט ברור ומנוסח + רשימת פונקציות, באורך של גג 8 שורות@הקרימינאל הגאון
אני כמובן אשמח מאוד, תודה רבה.
רק חשוב לי לדעת לאיזו פלטפורמה להכין הודעה? ווצאפ, סטטוס, מייל? משהו אחר?
היי אני רוצה תמונה בדף פתיחה בדפדפן משום מה אני לא מצליחה להגדיר מי עוזר לי?
היי אני רוצה תמונה בדף פתיחה בדפדפן משום מה אני לא מצליחה להגדיר מי עוזר לי?
זה מגיע להגדרות ואני לא מליחה להגדיר ומייד קופץ לי לחלון הזהיש ללחוץ על סמל החיפושית שנמצא בצד השמאלי העליון של הדפדפן. (אם מוסתר יש ללחוץ על סמל הפאזל).
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: 07:001 //