כללי אז מה השאלה...??

• הוסף לסימניות
האם קורה לכם?
שמתקשר לקוח פרטי ובעיקר של חברה מסוימת ושואל אותכם שאלות על הגרפיקה ועל ההדפסה שהוא רוצה ,ומדובר בדברים לא רגילים כמו פרסומת. אלה קרטונים עטיפות נילונים וכד'
ואתם לא בדיוק יודעים לענות לו אך מצד אחד אתם רוצים להרשים שיש לכם תשובות ושאתם מבינים בהכל...................
מה עושים בכזה מצב??

• הוסף לסימניות
זה נורמלי לחלוטין לשמוע ממנו את כל הדרישות ולומר לו שחוזרים אליו בהמשך עם מחירים וכו', מיד כשהוא סוגר את הטלפון מבררים מול אנשי מקצוע את כל הפרטים כולל זמנים, עלויות וצורת עבודה, ואז חוזרים אליו.
לא צריך להגיד לו שלא יודעים לעשות את זה, אם זה משהו שלא נשמע בשמים תמיד אפשר להגיד "אין שום בעיה, תן לי את הדרישות ואחזור אליך"

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי בהפקות דפוס מורכבות שמעבר להשגתי, כן נתקלתי בשאלות שמעבר להשגתי בתחום בניית אתרים.
במקרה כזה - אם אני יכולה לרצות את הלקוח בתשובה כללית יחסית ואח"כ לבדוק לעומק, אני אעשה את זה.
אם לא, אני אגיד שזו שאלה מורכבת ושעליי להתייעץ עם המתכנת שאני עובדת איתו.

באופן כללי אני לא חושבת שמצופה ממעצב או גרפיקאי לדעת הכל, אבל כן מצופה ממנו לשדר מקצועיות ואמינות תמיד.

• הוסף לסימניות
אל תתימרי להבין בדבר שאת לא מבינה במיוחד אם הלקוח מבין יותר טוב!
את סתם תצאי מטמומטמת ואנשים קולטים את זה בשניה.

אם זה משהו שאין לך מושג בפרטים אבל יודעת שיוכלה לעשות לוקחים את כל הפרטים ואומרים יפה שתחזרי עם הצעת מחיר.

ואם זה משהו שאת ממש לא מבינה בזה ואין לך מושג איך עושים וזה יהיה נסיונות ודברים ברמה נמוכה אומרים יפה אני לא מתעסקת בתחום.

ולא זאת לא בושה להגיד לא יודע להיפך זה מעיד על מישהו שיודע את מקומו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה