רחל כהן 052
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ג
גם אני אשמח....רעיונות לגיל שנתיים שלוש
יש מישהו?
גם אני אשמח....רעיונות לגיל שנתיים שלוש
יש מישהו?
אז אצלנו בימי הקורונה זה היה תעסוקה מקסימה-אני רוצה מחר לקחת מפת ניילון קריסטלית עבה - שעוונית שקופה ולתת לילדים לצבוע על זה עם לורדים מחיקים - זה גם כן ממש מעסיק!
חזקי ואמצי! כל בית ונתוניואמהות למופת יש פה.
מה עושות אמהות כמוני, עובדות, מהבית ומחוצה לו, שאין להן אפילו עצב [-ככה?] אחד וטיפ כח להפעיל את הילדים ולשתובב איתם???
חצי יום כולם מסודרים בקייטנות, ובחצי הנותר הם משתדלים להעסיק את עצמם [ואת השכונה] יופי. ואם לאמא יש יכולת להביט בתעסוקות שלהם, הידד לכולם.
אצלינו החויות מתנקזות לשעות הבוקר המוקדמות מאד מאד. אם תראו משפחה יוצאת ב5 [בערך] לפנות בוקר לפארק, תדעו, זה אנחנו... או אם תפגשו משפחה בזריחה ב... אז, זה גם אנחנו...
עדיין, מרגישה מוזר נוכח כל האנרגיות שנשפכות כאן.
זה במקביל...ניקינו וניקינו וניקינו וניקינו, גם כבסנו וגיהצנו.
אתן נשים חרוצות בטירוף! איך הספקתם גם כביסה ונקיונות אחרי תשעת הימים וגם להפעיל קייטנות????
למה אני עובדת שעותתתת ועדיין לא סיימנו כביסות....
בטוחה ששום ילד מהאשכול פה לא מקנאזה במקביל...
יש כאלה שיקנאו בביתך המצוחצח...
רק האמהות...בטוחה ששום ילד מהאשכול פה לא מקנא![]()
![]()
אמהות למופת יש פה.
מה עושות אמהות כמוני, עובדות, מהבית ומחוצה לו, שאין להן אפילו עצב [-ככה?] אחד וטיפ כח להפעיל את הילדים ולשתובב איתם???
חצי יום כולם מסודרים בקייטנות, ובחצי הנותר הם משתדלים להעסיק את עצמם [ואת השכונה] יופי. ואם לאמא יש יכולת להביט בתעסוקות שלהם, הידד לכולם.
אצלינו החויות מתנקזות לשעות הבוקר המוקדמות מאד מאד. אם תראו משפחה יוצאת ב5 [בערך] לפנות בוקר לפארק, תדעו, זה אנחנו... או אם תפגשו משפחה בזריחה ב... אז, זה גם אנחנו...
עדיין, מרגישה מוזר נוכח כל האנרגיות שנשפכות כאן.
מי עושה קייטנה עכשיו?
כנראה הילדים שלך כבר יחסית גדולים
הבת שלי בת שנתיים ולא מצאתי קייטנה בשבילה
www.prog.co.il
איך רצית לסיים כביסות אם רק מרבע לאחד יכלו להתחיל איתם? אני רק במכונה השניה והתחלתי בול ברבע לאחד.... ויש לי בערך.....עוד 6 מכונות לפחות.....ניקינו וניקינו וניקינו וניקינו, גם כבסנו וגיהצנו.
אתן נשים חרוצות בטירוף! איך הספקתם גם כביסה ונקיונות אחרי תשעת הימים וגם להפעיל קייטנות????
למה אני עובדת שעותתתת ועדיין לא סיימנו כביסות....
בולאיך רצית לסיים כביסות אם רק מרבע לאחד יכלו להתחיל איתם? אני רק במכונה השניה והתחלתי בול ברבע לאחד.... ויש לי בערך.....עוד 6 מכונות לפחות.....
מתחילה עכשיו רק את השלישית מתוך 7, אבל הגיהוצים זה משהו אינסופי,איך רצית לסיים כביסות אם רק מרבע לאחד יכלו להתחיל איתם? אני רק במכונה השניה והתחלתי בול ברבע לאחד.... ויש לי בערך.....עוד 6 מכונות לפחות.....
תנסי בזהירות רבה עם חומצת מלח.אכן זהירות, עד היום יש לי אזורים שלא ירד לגמרי למרות אקונומיקה רבה
אפשר מתכון?עוגיות חום לבן - לא להאמין כמה זמן זה העסיק אותם!!!!!!
רעיונות בסגנון לחבורת בנים עדינים - יש?יום שלג עיתונים-חצי בוקר קורעים להמון קרעים ושמים באשפתונים
חצי יום נוסף מעיפים מתגלגלים מצלמים מנמנמים
ובעשר דקות מטאטאים הכל לאשפה וחסל.
יום חתונה-תסרוקות חופה עששיות סעודה טובה
צילומים ותזמורת-עשינו 3 משפחות היה מדהים!!! מתאים למגוון גילאים וטעמים.
יום יריד
יום לונה פארק ביתי
יום בישול
יום אפיה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים