התייעצות אז פנינו לדואר ישראל..

• הוסף לסימניות
בהמשך לנושא הזה-דואר ישראל מחלל שבת???
פנינו לדואר ישראל יותר מ5 פעמים-
(הם סיבנו אותנו כמה פעמים אבל השתדלנו לשגע אותם...)
כרגע יש לנו 3 פריטים בחנות המחללת שבת הזו! - כתבנו להם והתקשרנו אליהם בבקשה שיבינו אותנו-
שאנחנו לא יכולים להכנס לחנות כזו-(וזה לא פיצוציה או מכולת.. זו רשת גדולה שמחללת שבת בפרסיא) מבחינה דתית ועקרונית. וביקשנו מאד יפה שישנו לנו את הכתובת..
ציפינו שהם יבינו וישנו-
אבל לא חשבנו שנענה בגיבוב מילים מטופשות על כך שהם ממש לא יכולים להעביר את הדברי דואר 20 מטר יותר רחוק! (4-5 חנויות אחר כך..)
למי אנחנו אמורים לפנות אחרי תשובה עלובה כל כך..
מה עלי לעשות עם דברי הדואר? לבטל אותם? (יש בכלל אפשרות כזו לאחר שהגיעו כבר?!)
למי עלי לפנות?
יש למי להגיש תלונה או משהו כזה אחרי תשובה כזו?

זה מה שהם כתבו:
WIN_20191110_13_43_47_Pro (2).jpg

• הוסף לסימניות
אין אם מי לדבר, בזמנו העברו את הרחוב שלנו לתחנת חלוקה קרובה אווירית ורחוקה בהרבה מהקודמת פיזית, טלפונים מיילים ואפילו פניה למבקר המדינה.......... לשאוו,
מי יודע אולי זה תקוע בדואר:confused:

• הוסף לסימניות
מישהי הציעה כאן בעבר:
במקום לכתוב את הכתובת שלך, תכניסי את הכתובת של סניף הדואר שאליו את רוצה לקבל את החבילה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהי הציעה כאן בעבר:
במקום לכתוב את הכתובת שלך, תכניסי את הכתובת של סניף הדואר שאליו את רוצה לקבל את החבילה
תכתבי בדברי הדואר הבאים, את הכתובת של מקום העבודה שלך.

• הוסף לסימניות
אני שיניתי כתובת למשלוח שלוש פעמים
לבית שמש צפת וביתר כך שזה בהחלט אפשרי.

אגב בהזמנה האחרונה שביצעתי בנקסט שלחו לי מייל מדואר ישראל
שעד שהחבילה לא מגיעה לארץ אני עדיין יכולה לבחור באיזה סניף אני רוצה לקבל את החבילה
ובאמת שיניתי את הכתובת לאיזה חנות מסוימת שהיה לי יותר נוח לקחת משם את החבילות

אבל אם החבילות כבר בסניף כנראה שאין אפשרות להעביר לסניף אחר.
האפשרות היחידה זה לבקש שליח עד הבית בתוספת תשלום (בערך 20 ש"ח נראה לי)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה