אז קבלו אותה....

• הוסף לסימניות
ושוב תודה לכולם :)
השעה 8 וחמישים דקות,
ואתם עדיין לא בעמדת העבודה!!!
על מה משלמים לכם אני רוצה להבין?!
הרגע כולם לכיתות!!!
:p

נכתב ע"י חנון;1745674:
מנהלת חשובה אפשר לשאול שאלה שמציקה לי הרבה זמן?
אני מאוד מתחברת לאיורים שמעלים לכאן ומאוד רוצה לדעת אם צריכים כשרון לציור או שזה כמו גרפיקה שמעצבים בלי לדעת ציור

למעשה זו שאלה שיכלת לשאול אותי גם לפני ההכתרה החשובה,
ואת יכולה לשאול אותה עכשיו גם כל אחד או אחת אחרת - :)
אבל בכל מקרה אענה לך את דעתי האישית,
לכל מקצוע עיצובי צריך שילוב של כשרון עם הרבה השקעה.
גם בגרפיקה, גם באיור, גם בעיצוב פנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1745974:
ושוב תודה לכולם :)
השעה 8 וחמישים דקות,
ואתם עדיין לא בעמדת העבודה!!!
על מה משלמים לכם אני רוצה להבין?!
הרגע כולם לכיתות!!!
:p
זה טוב... :D
נכתב ע"י pr;1745974:
למעשה זו שאלה שיכלת לשאול אותי גם לפני ההכתרה החשובה,
ואת יכולה לשאול אותה עכשיו גם כל אחד או אחת אחרת - :)
אבל בכל מקרה אענה לך את דעתי האישית,
לכל מקצוע עיצובי צריך שילוב של כשרון עם הרבה השקעה.
גם בגרפיקה, גם באיור, גם בעיצוב פנים.
אני מאוד אוהבת את הציורים שלך בפטנט ועוד
למשל התינוק החמוד שבפרופיל שלך ציירת אותו ידני? באיזה תוכנות את עובדת? כמה זמן הלימודים?
מחכה לעדכונים ממך ומאחרות
אני גרפיקאית 3 שנים וחולמת לאייר ספרי ילדים

• הוסף לסימניות
הי שירי
המון הצלחה !!!
האמת בכלל לא הופתעתי...
מתאים לך בוווווווול!!! :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1746016:
זה טוב... :D

אני מאוד אוהבת את הציורים שלך בפטנט ועוד
למשל התינוק החמוד שבפרופיל שלך ציירת אותו ידני? באיזה תוכנות את עובדת? כמה זמן הלימודים?
מחכה לעדכונים ממך ומאחרות
אני גרפיקאית 3 שנים וחולמת לאייר ספרי ילדים

תודה, נעים לשמוע!
אני מאיירת בתוכנת מנגה.
אם את רוצה לשקול הסבת מקצוע תפתחי אשכול חדש בנושא, שיחכימו אותך כל החכמים והחכמות דכאן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה