תנו לי ביקורת אז ~ קבלו את האלבום של נפתולי שלי ~

• הוסף לסימניות
1 (4).jpg
1 (5).jpg
1 (2).jpg
1 (3).jpg
4.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה יופי! תאורה מהממת ותפיסות יפהפיות!!!

ד"ש מהפעקלאך המושקעים והמיוחדים.... אחיין שלי חזר עם כזה וזיהיתי ישר!

• הוסף לסימניות
ואוווו שרה!
איזה השקעות לא נורמליות!!!
כמה תמונות וכמה גיוון וכמה צבעוני ויפה ומושקע!!!
זה פשוט להסתכל בלי הפסקה.
הם כאלו חמודים ותולי גדל!

• הוסף לסימניות
וואוו!!!
הגזמת!
כמה סטים..
אני באמצע להתלבט מה הכי יפה, ללא הצלחה..🤔

• הוסף לסימניות
כמה גיוון!!!!!
אליפות!!
הכל כל כך מדויק ויפה!!
ילדים מהממים בלי עין הרע!

• הוסף לסימניות
57 עמודים! (אם ספרתי נכון...)
לא נורמלית שאת...
כל אחד יותר יפה מהשני!!
אלופה!!

• הוסף לסימניות
😮😮😮
לא הגזמת עם הכמות!!
זה מדהים שזה כ"כ הרבה
והכל הכל כ"כ יפה!!
כל סט מושקע!!
אהבתי מאד!!!
ילדים מתוקים מתוקים!!
המון נחת!

• הוסף לסימניות
את לא שפויהההההההההההה
מטורפת
הילדים ששלך ואוווווו מהממים
וכמה סטים
אליפות

• הוסף לסימניות
וואיייי כמה סטים!
את פשוט אלופה!
וכל אחד יותר משגע מהשני!!!!
מהמםםםם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה