אז רק לי יש בעיות עם mypaint??

• הוסף לסימניות
מצרפת את צילום המסך של ההודעות שאני מקבלת כשאני מנסה לפתוח קובץ או לשמור קובץ.
למישהו יש מושג מה לעשות???

קבצים מצורפים

• Screen shot 2011-12-21 at 11.46.17.png
    KB 50.6 · צפיות: 10
  • Screen shot 2011-12-21 at 11.48.24.png
    KB 56 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לעניות דעתי זה בגלל שהתוכנה הזו אינה מתאימה למק.

• הוסף לסימניות
אבל אני משתמשת בגירסא של המק.

• הוסף לסימניות
גם לי זה נסגר באמצע... כנראה כשהקובץ טיפונת כבד- הוא עושה בעיות..

• הוסף לסימניות
הוא טוען שהוא לא מצליח לטעון את אחד הספריות של התוכנה
שאלתי את המפתחים בערוץ של התוכנה נראה מה הם יגידו (חו"ל 7 שעות אחורה זוכרים)

• הוסף לסימניות
ממה שהבנתי התוכנה הזו עדיין בשלבי פיתוח ובתור שכזו יש עדיין באגים ואי התאמה לגירסאות שונות של מחשבים כמו גם סרגל כלים (לא מברשות) מצומצם.
אני מצליחה לעבוד איתה אבל גם אצלי היא נסגרת פתאום מכל מיני סיבות.

• הוסף לסימניות
זאת גרסה יציבה ולא גרסת פיתוח
באגים יש בכל תוכנה ומה שיש פה זה לא באג אלא בניה לא נכונה של התוכנה (ניחוש שלי קמפלו אותה בלי ספרייה מסויימת שקיימת ברוב המערכות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;687611:
גם לי זה נסגר באמצע... כנראה כשהקובץ טיפונת כבד- הוא עושה בעיות..

ציירתי רק כמה קישקושים, כך שלא נראה לי שזה בגלל שזה כבד.

נכתב ע"י trew;687619:
הוא טוען שהוא לא מצליח לטעון את אחד הספריות של התוכנה
שאלתי את המפתחים בערוץ של התוכנה נראה מה הם יגידו (חו"ל 7 שעות אחורה זוכרים)

אז יש סיכוי???
אשמח לדעת. יישר כח על כל העזרה.

• הוסף לסימניות
‪<animtim> …</animtim>trerq: never seen that error<animtim> but I'm not an osx user :p . Maybe someone else here have an idea</animtim>
<animtim>
<animtim><animtim>החברה שם לא משתמשים במק
אז אני אצטרך לחכות למי שמבין במק וזה כנראה יקח זמן

אגב למה לא להשתמש בגרסת תאימות שיש למק עם ווינדוס ולהריץ את התוכנה של ווינדוס?
</animtim></animtim></animtim>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה