אז שלא תחשבו שנטשתי את אומנות חידוש הרהיטים

• הוסף לסימניות
נכון שלאחרונה פחות משתפת מכל מיני סיבות גם עמוסה מאד בעבודה ברוך ה

ונכון שלאחרונה התאהבתי באומנות הקולינריה אבל ממש לא נטשתי את האומנות בעץ ובכל התחומים האחרים שתמיד אהבתי
אלא שהרבה מההדרכות שלי מועברות ומוקדשות לעיתונים\מגזינים ועוד ולכן אין לי רשות לעלות לכאן את ההדרכות
והסנדלר הולך יחף.. מרוב כתיבה למקומות אחרים לא כלכך מספיקה לכתוב פוסטים לאתר שלי
אבל בעזרת ה אמצא לזה זמן חייבת!!
ואחרי הנאום משתפת בכמה עבודות אחרונות שהפקתי לעיתון משפחה
תהנו!
אוכל לענות על שאלות
ספסל שמצאתי ברחוב לפני ואחרי
ca637113-3eab-4493-bc07-c3457131412d.jpg
11111.jpg

קבצים מצורפים

• 11111.jpg
    11111.jpg
    2.6 MB · צפיות: 43
  • 11111.jpg
    11111.jpg
    KB 186.5 · צפיות: 33
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
מהמם!
ועשיתי את הפרחים שנתת הדרכה בעיתון משפחה.
ממש שדרג את הסוכה, תודה!

• הוסף לסימניות
אותי תפשה דווקא האדנית הצהובה.
היא גם תוצרת עצמית?

• הוסף לסימניות
באמת התגעגנו
מהמם!!

• הוסף לסימניות
מקסים
זה לא חידוש רהיט אלא יצירה ממש :)
אהבתי מאד את בחירת הצבעים
רעננים ומזמינים :)

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
אהבתי את הצבע התכלת. הוא עושה אור בעיניים.

• הוסף לסימניות
הפינה שלך יצאה פסטורלית לגמרי.
כיף למשפחה!

• הוסף לסימניות
מהמהם...

• הוסף לסימניות
כיף לפתוח אשכול שלך!!!
נותן השראות ומקום לדמיונות!

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי!
באיזה צבע השתמשת לצביעה? הגוון מקסים!
מדהים מה שצבע יכול לעשות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה