כללי אז תודה לכם! בהמשך לאשכול של ברור שאטרסטוק...

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו תמונה של עוגה מגרה מאד ( עדיפות לעוגה שלמה שרואים שחתוכה מדויק...- אבל גם כל תמונה אחרת תתקבל בברכה.)
כמובן שאני צריכה שהתמונה תהיה חינמית!!!
תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
לאף אחד מכל הגרפיקאים הגדולים שיש פה- אין?
זה מאד דחוף לי!:(:(:(

• הוסף לסימניות
במקומותינו נהוג לרשום מספר... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1562733:
במקומותינו נהוג לרשום מספר... :)

אם היה לי מספר , גם היה לי את התמונה, ( רציתי תמונה חינמית...)
כל הענין שאני חסומה ולא יכולה להעזר באתרים חינמיים.:(

• הוסף לסימניות
לא ממש הבנתי מה את צריכה
העליתי כמה בתקווה שיהיה לך טוב משו מהם

קבצים מצורפים

• SSGP0260.JPG
    KB 176.2 · צפיות: 11
  • עוגת גבינה 1.jpg
    KB 45 · צפיות: 11
  • SSGP1144.JPG
    KB 156 · צפיות: 8
  • GT061_350A.jpg
    KB 814.4 · צפיות: 10
  • FDFS0069.JPG
    KB 162.3 · צפיות: 6
  • GT087_350A.jpg
    KB 682.4 · צפיות: 10
  • SSGP2058%20(2).JPG
    KB 210.3 · צפיות: 28
  • חתיכת עוגת גבינה _75675958.jpg
    KB 494.5 · צפיות: 8
  • shutterstock_94225207.jpg
    KB 363.6 · צפיות: 7
  • shutterstock_94505983.jpg
    KB 350.3 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אין לי מילים!!!
איזו נדיבות!!!
( הכל חינמי נכון?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה