אחד הדברים המסובכים שיצא לי לעשות

• הוסף לסימניות
לא מושלם אבל בגדר ניסיון אני מרוצה

קבצים מצורפים

• 10603539_463111320497346_7109842196223862808_n.png
    KB 775.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מקסים. אוהבת את הסגנון.
שאלה,
תכננת מראש את התמונה לפרטיה? או זרמת בציור, להוסיף עמוד פה, מדרגות שם וכו'?
ואשמח לראות גם תמונה של שני החלקים באותו מישור- כזה פתוח. איך זה נראה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלשקרקה;1403702:
מקסים. אוהבת את הסגנון.
שאלה,
תכננת מראש את התמונה לפרטיה? או זרמת בציור, להוסיף עמוד פה, מדרגות שם וכו'?
ואשמח לראות גם תמונה של שני החלקים באותו מישור- כזה פתוח. איך זה נראה?

ממציא תוך כדי...אני מאמין שאם אני יעשה תוכנית זה יהיה הרבה יותר מוצלח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מגניב ביותר!

• הוסף לסימניות
פפשששששששששששש
איזה אומנות!!
זה נראה בניין בבניה....

• הוסף לסימניות
נהדר, תלת מימד מיוחד, באמת מאתגר.

• הוסף לסימניות
מגניב!!!!!

• הוסף לסימניות
איתכם הסליחה

הייתי מאוד רוצה לתת טיפים איך לעשות את זה. אבל היות שמדובר בלצייר אם זוויות מסויימות אז קשה להסביר כאן בפורום

• הוסף לסימניות
חיכיתי בסבלנות לראות מתי תנסה את זה... ולא התאכזבתי! :)

• הוסף לסימניות
מקסים! אני מחכה להסבר/הדרכה.

• הוסף לסימניות
מקווה שכולם מבינים שכל הג'יי פג הזה הוא חתיכת פרוייקט, מהפיקסל הראשון עד לאחרון.
מהצלצולים - נראה שכן
מחלק מהתגובות - לא כל כך...

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה! כ-י-ש-ר-ו-ן!
הערה קטנה: יכול להיות שאם היו יותר נקודות חיבור בין שני הדפים (העמודים וכו') התחושה שהיתה מתקבלת היתה עוד יותר מוחשית ו"תלת מימדית"?
(למרות שבהחלט אפשר להבין את הקושי בהוספת נקודות כאלה....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה