כללי אחוזי רשת בשערים פנימיים

• הוסף לסימניות
שאלה קבועה שיש לי
והגיע הזמן לשמוע תשובה ממומחי הפורום:
כשאני מכינה שערים פנימיים בספרי קודש
יש לי התלבטות קבועה לגבי אחוזי הרשת שצריך לשים
כדי שמצד אחד הצבע יראה טוב
מצד שני שלא יצא ככתם גס.
בד"כ אני משתמשת בין 6-10 אחוז וזה יוצא טוב,
אבל תמיד בסקיצות הלקוח לחוץ כי זה נראה לו בהיר מידי.

הפעם (מצורפת דוגמא) אני שמה על הרשת עיטור לבן
ולכן אני עצמי מתלבטת באיזה אחוז להשתמש.

קבצים מצורפים

• עיטור.jpg
    KB 22.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אני מעיזה לפעמים עד 15%
בכל מקרה בדר"כ בהדפסה יוצא בדר"כ יותר כהה ממה שרואים
וכדאי מאד להשגיח על ההדפסה בקטע הזה

• הוסף לסימניות
קודם כל צדקתם במה שכתבתם: הדבר תלוי בבית הדפוס מכונות חדשות על בסיס כוהל מוציאות רשתות יפות בהרבה ממכונות אמולוסיה מיושנות.
בכל מקרה גם אם מדפיסים במקום גרוע 10-20% יוצא מעולה ולא נסתם מכאן ואילך זה כבר סיכון.
נקודה נוספת: אם לא מדובר בשטחים גדולים אלא בעיטור או אאוטליין אפשר לעשות גם 30-40% ובדרך כלל יהיהבסדר

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק את האחוזים גם באקרובט?

• הוסף לסימניות
בדוגמא המצורפת (שאמורה להיות בגודל של בערך 5 ס"מ על סניטמר אחד),
עשיתי 12 אחוז, אמור לצאת בסדר?
שוב, אני לחוצה - כי אין הרבה שטח של רשת בגלל העיטור הלבן.

• הוסף לסימניות
תלוי בעיקר באיזה בית דפוס זה מודפס
והכי רצוי שתשאלי שם אם זה מספיק.
כי מה שבמקום אחד יצא מעולה במקום אחר עלול לא להראות (אפילו ש-12% נראה מספיק בהחלט לשני הצדדים)

• הוסף לסימניות
12% זה ללכת על בטוח.
פחות מ10 זה סיכון ללמטה, ויותר מ15 ללמעלה

• הוסף לסימניות
סתם שאלה - מה זה האחוזים המדוברים כאן?

פשוט יש לי כרגע הזמנה לשערים וכריכה ואני מעונין לדעת קצת אינפורמציה
תודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
אחוזי רשת (טינט)של הצבע השחור. שחור בלבד. להגדיר בתיבת השיחה של הצבעים ולבחור את מספר האחוזים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה