השקעות אחוזי תשואות - לא תואמים לאתר הרשמי בפער - מדוע?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לשאלה קטנה -
אני מנסה להסתכל על נתוני תשואות בקופות גמל שונות ומשהו לא ברור לי,
הסתכלתי באתר של גמל און (שגם @Rהון מביא אותו כך שכנראה הוא אמין...:)) ואח"כ הסתכלתי באתר הרשמי של הקופה והנתונים שונים בפער.
לצורך הדוגמא שמה כאן את המסלול של מיטב עוקב מדדי מניות:
זה הנתונים בגמל און -
1755156428076.png

והנה קישור
וזה הנתונים באתר הרשמי -
1755156503150.png

והנה קישור

זה אותו מספר קופה וכו'...

אשמח ממש להסבר,
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לשאלה קטנה -
אני מנסה להסתכל על נתוני תשואות בקופות גמל שונות ומשהו לא ברור לי,
הסתכלתי באתר של גמל און (שגם @Rהון מביא אותו כך שכנראה הוא אמין...:)) ואח"כ הסתכלתי באתר הרשמי של הקופה והנתונים שונים בפער.
לצורך הדוגמא שמה כאן את המסלול של מיטב עוקב מדדי מניות:
זה הנתונים בגמל און -
צפה בקובץ המצורף 2040169
והנה קישור
וזה הנתונים באתר הרשמי -
צפה בקובץ המצורף 2040170
והנה קישור

זה אותו מספר קופה וכו'...

אשמח ממש להסבר,
תודה רבה!!
התשואות בשתי התמונות שהבאת זהות.

בשניהם התשואה מתחילת שנה זה 6.03%.
והתשואה של 12 חודשים זה 12.74%.
ויש נתונים שיש בראשון ואין בשני, ולהיפך.
אבל התשואות זהות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה