אחותי הג'ינג'ית המהממת

• הוסף לסימניות
אשמח להארות והערות
תודה
DSC_1442 (2).JPG
DSC_1502 (3).JPG
DSC_1547.JPG
DSC_1548 (2).JPG
DSC_1555.JPG
DSC_1631.JPG

• הוסף לסימניות
צילומים מקסימים!
אהבתי הכי את השלישית. משהו במבט שלה שם... עם הקוקיות. אף על פי שהזר שם לא כל כך קשור. קריפה בתמונה זאת לפי חוק השלישים היתה משדרגת מאד.

הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה יוכבד

• הוסף לסימניות
אעזו בובה, ממש התחברתי אליה!
התמונות יפות מאד, בחלק מפריעה לי התאורה הקשה, ובחלק אהבתי אותה - למשל באחרונה - זה הולך טוב עם הקיר והמשקפיים.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
באמת אחות מהממת!!
תמונות יפות!
הראשונה והשלישית יפות ממש לטעמי,
הייתי מנקה מהראשונה את העבמים מימין מאחורה.
השלישית טיפה להזיז לשמאל את הילדה היא מעט ממורכזת.
סה עבודה מעולה!
טיפ להבא:
לצאת בשעות שהשמש פחות קופחת כי התאורה קשה בחלק מהתמונות!

• הוסף לסימניות
תודה מירי

• הוסף לסימניות
תמונות טובות מיוחדות ומשרות רוגע, תשקיעי בתחום את טובה בזה!
אני אוהבת את התאורה, היא רכה ונעימה כי צילמת בצל
ולכן הן טיפה חשוכות עריכה תקפיץ את התמונות מאוד.
ואיפה שהיא יותר קשה, זה מתאים לתמונה ויוצר בה ענין

• הוסף לסימניות
וואו ממש אהבתי
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זה לא חכמה להעלות לפה גינגים כי אותי תמיד הם ממיסם....

• הוסף לסימניות
חיה אפשר את המייל שלך?

• הוסף לסימניות
וואוו, תמונות טובות
התמונה השנייה הכי מיוחדת בעיני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה