קורונה אחותי צריכה להתחיל לעבוד מהבית בגלל הקורונה ואני צריכה המלצה לגבי ספק עם סינון טוב!

• הוסף לסימניות
היא לא צריכה אתרי חדשות או משהו כזה רק אתרים ממשלתיים ושליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
נט סטיק של 019
וסינון של נט פרי
מעולה!!

• הוסף לסימניות
למי אני פונה ? לנטפרי?
או שיש טלפונים של אנשים שיוכלו לעזור לי?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, איזה ספק שלהם מומלץ?
וכן לגבי נטסטיק -לא מאוד איטי כאשר מדובר בעבודה מהשתלטות מרחוק?

• הוסף לסימניות
עבדתי על נטסטיק עם סים של פרטנר והיו לי ניתוקים כל שתי דקות ובקושי קליטה
עברתי להראל עם סים של פלאפון ועובד לי חלק כמו רשת ביתית

• הוסף לסימניות
רק נטפרי!
אבל אם היא רוצה, לשמורה במבול יש מיזם של השכרת סטיקים לתקופת הקורונה,
יכול לחסוך לה את התשלום על הסטיק עצמו...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, יש לי נטפרי ונטסטיק של 019
וגם כן ניתוקים מוציאים מהדעת - כל 2 דקות ואיטיותתתתתת
הגימייל לפעמים לא נפתח בכלל...
למי לפנות?
(פניתי ל 019, המוקדן לחץ על כל מיני כפתורים, הבטיח שזה לא אמור לקרות שוב)
2 דקות אחרי שסגרתי את הטלפון הגיעה ההתנתקות הראשונה...

• הוסף לסימניות
נטפרי מעולה, נטסטיק זה דבר מעצבן מאודדד:mad::mad::mad:
יש לי דור 4 של 019 וכל רגע מתנתק זה מעצבןןן

• הוסף לסימניות
נטפרי מעולים ממש!
ספק- תלוי בקליטה
לאראל יש שירות של טכנאי שמגיע לבית ובודק באיזו חברה יש קליטה הכי טובה וכככה מתאימים לך...
זה כרוך בעלות של נראה לי 50 ש"ח

• הוסף לסימניות
...

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה