קורונה אחותי צריכה להתחיל לעבוד מהבית בגלל הקורונה ואני צריכה המלצה לגבי ספק עם סינון טוב!

• הוסף לסימניות
תנסו לשנות מיקום בחדר, אפילו מטרים בודדים יכול לשפר מאד את הקליטה. כך היה במקרה שלי ולי גם יש 019 עם נטפרי
כבר ניסיתי את כל המיקומים האפשריים התיאשתי והזמנתי אתמול מבזק את הנתב של בי, כי אי אפשר לעבוד ככה

• הוסף לסימניות
'סים כשר' משווקים את 'נטפרי' בחברות נוספות באיכות גבוהה
בימים אלו כשהביקוש גובר, החברה מתגברת את המוקד
נשמח לעזור לכל פונה ולספק תקשורת כשרה לעבודה מהבית באיכות מעולה
במוקד הטלפוני 08-8021818 או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או בפניה לאישי

• הוסף לסימניות
לי יש נטפרי, אני חושבת עם 019,
עובד מעולה
שום ניתוקים,
מהיר,
הורדות,
הכל חופשי,
וקליטה מעולה!
קליטה תלויה במיקום,
מהירות בדר"כ תלוי בכמות הג'יגה שיש לך,
יכול להיות שפשוט נגמר לך נפח הגלישה...

• הוסף לסימניות
למישהו שיש נטפרי
האם ניתן לקיים שיחת וידאו עם אנשים אחרים באמצעות צאט
או אפליקציית זום
או אופציה אחרת?

• הוסף לסימניות
אם השאלה בפרוג ברור שכולם יגידו נט פרי
מילה נרדפת לאינטרנט זה נטפרי
אולי תסבירו מה מיוחד בזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה