שיתוף אחים יהודים אנחנו

• הוסף לסימניות
הרגשתי שהייתי חייבת לפרוק מתוכי רגשות שהיו בי הרבה מאוד זמן, ואצלי הציור מבטא את מה שמילים לא מצליחות לבטא.
(מקווה שהציורים נשלחו כראוי בלי תקלות….)

כבר תקופה ארוכה שאני שומרת בתוכי את הרגשות הסוערים הללו והגיע הזמן להוציא אותם החוצה לעולם החיצוני..

כל הצער שהעם שלי עובר פשוט בלתי נתפס ולא ניתן לעיכול.
היו פעמים שעברו עליי ימים אפורים מלאים במחשבות עמוקות שלא הצלחתי לעצור, על מה יהיה גורלנו.. והאם בכלל נצליח לשרוד את כל זה..

ובכל פינה בכל רגע נתון מוזכרים מונחים אנטישמיים ברשתות החברתיות ובכל מקום אחר בעולם, אחינו בתפוצות מותקפים מדי יום על עצם היותם יהודים ומואשמים בעלילות דם רבות.
ואפשר לשים לב לזה הייטב, כי בכל פעם כשיש קרע בעם שלנו נוצר חור שאפשר לחדור אליו ולפגוע בנו ביתר קלות.

אילו רק היינו מאוחדים..
אוהבים זה את זה בלי שום תנאי..
אהבת אחים ואחיות אמיתית..
היינו יכולים להינצל מכל כך הרבה פרעות, לכל אורך ההיסטוריה היהודית.

מגלות בבל ועד היום העם שלנו רדוף אויבים, ובכוחה של אהבת ישראל לתקן את החור שנפער ולמנוע אסונות.

IMG_4508.jpeg
IMG_4509.jpeg

קבצים מצורפים

• IMG_4510.jpeg
    IMG_4510.jpeg
    1.7 MB · צפיות: 33
  • IMG_4511.jpeg
    IMG_4511.jpeg
    1.6 MB · צפיות: 36
  • IMG_4512.jpeg
    IMG_4512.jpeg
    2 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
וואוו!!!!
מרגש מאוד ומיוחד!

• הוסף לסימניות
הרגשתי שהייתי חייבת לפרוק מתוכי רגשות שהיו בי הרבה מאוד זמן, ואצלי הציור מבטא את מה שמילים לא מצליחות לבטא.
(מקווה שהציורים נשלחו כראוי בלי תקלות….)

כבר תקופה ארוכה שאני שומרת בתוכי את הרגשות הסוערים הללו והגיע הזמן להוציא אותם החוצה לעולם החיצוני..

כל הצער שהעם שלי עובר פשוט בלתי נתפס ולא ניתן לעיכול.
היו פעמים שעברו עליי ימים אפורים מלאים במחשבות עמוקות שלא הצלחתי לעצור, על מה יהיה גורלנו.. והאם בכלל נצליח לשרוד את כל זה..

ובכל פינה בכל רגע נתון מוזכרים מונחים אנטישמיים ברשתות החברתיות ובכל מקום אחר בעולם, אחינו בתפוצות מותקפים מדי יום על עצם היותם יהודים ומואשמים בעלילות דם רבות.
ואפשר לשים לב לזה הייטב, כי בכל פעם כשיש קרע בעם שלנו נוצר חור שאפשר לחדור אליו ולפגוע בנו ביתר קלות.

אילו רק היינו מאוחדים..
אוהבים זה את זה בלי שום תנאי..
אהבת אחים ואחיות אמיתית..
היינו יכולים להינצל מכל כך הרבה פרעות, לכל אורך ההיסטוריה היהודית.

מגלות בבל ועד היום העם שלנו רדוף אויבים, ובכוחה של אהבת ישראל לתקן את החור שנפער ולמנוע אסונות.

צפה בקובץ המצורף 2041889צפה בקובץ המצורף 2041885
ווואוו ריגשתם אותי פשוט מהמם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה