אחים מתוקים על רקע קצת מפושל...

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עזרה חשובה!! בסט שלם של סטודיו -הרקע יצא לי אפור (משום מה לא ראו את זה על המסך של המצלמה...) זה ממש סיוט לעבוד עם זה בפוטושופ לוקח לי כמעט שעה(!) כל תמונה..
מי יכול להסביר לי אם יש שיטה יותר קלה לתקן את זה בפ"ש??? (מה שעשיתי עד עכשיו זה: עם הCURVES דגמתי מה צריך להיות לבן ובמפגש בין הילד לרקע עשיתי בריכוך יותר נמוך)
זה יעזור לי מאד האמא בחרה 40 תמונות... וזה ממש קשה - במיוחד המפגש בין הרקע לשערות הדקיקות שלהם (התמונה האחרונה היא כמובן אחרי עיבוד)
ובכלל- גם הארות והערות כלליות יתקבלו בכיף
תודה ענקית

קבצים מצורפים

• DSC_3038[1].JPG
    2.9 MB · צפיות: 15
  • DSC_3008[1].JPG
    2.7 MB · צפיות: 14
  • 2.jpg
    3.1 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
78 צפיות ו0 תגובות?!

• הוסף לסימניות
לדעתי יש כאן בעיית תאורה מעבר לשריפת הרקע
התאורה הקדמית מאוד חזקה ולא מרוככת. זה לא סופטבוקס נכון?
הייתי משנה את כל הסט ולא רק את צריבת הרקע
אולי זה רק במסך שלי ככה
בכלאופן ילדים מקסימים ותפיסות מקסימות

• הוסף לסימניות
דווקא זה 2 סופבוקסים גדולים מ2 הצדדים... אבל את ממש צודקת שזה תאורה חזקה כנראה
שהייתי צריכה להנמיך עוצמה,תודה

• הוסף לסימניות
אם את יכולה לגלוש ביוטיוב, יש פה סרטון עם מדריך שריפת רקע לבן שהכנתי פעם:
http://www.youtube.com/watch?v=ICWavwev190

זה לא יהיה קל עם כזה רקע אפור, אבל יכול להקל עלייך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מדהים הסרטון!! ויותר מדהים הרצון לעזור!!!
ירבו כמותך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;935673:
אם את יכולה לגלוש ביוטיוב, יש פה סרטון עם מדריך שריפת רקע לבן שהכנתי פעם:
http://www.youtube.com/watch?v=ICWavwev190

זה לא יהיה קל עם כזה רקע אפור, אבל יכול להקל עלייך.
בהצלחה!

רציתי לראות גם אבל כותב כל הזמן שיש שגיאה, יש מצב להעלות לכאן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה