אחינית בת 7

• הוסף לסימניות
הייתי חייבת לשתף!!
אני מנסה להבין מה האנשים כל כך להוטים ללכת להונלולו כדי להצטלם... אפשר להוציא דברים כל כך יפים ממש ליד וקרוב, למשל במתחם התחנה בת"א שהוא באמת מקסים אבל וואלה נסחפתם!! הכל מלא אנשים שנכנסים לי לפריים.
תאמינו לי שבבר בירושלים או אפילו בגן 93 אפשר להוציא דברים יפהפיים.
שלא נדבר על הפריצות המטורפת שאין לאן להסתכל בלי להתקל בכלות ש..אם נתבטא בעדינות לא ב ד י ו ק לפי התקנון...
התמונה הזו צולמה אצלי בחצר והיא יפה, לטעמי.

• הוסף לסימניות
מהמם , איזה חדות !!!
איזה מצלמה יש לך ?

• הוסף לסימניות
ילדה בת 7 ולא מחקו לך את האשכול??
תתכונני לי מחקו אשכול של ילדה בת 7 לפני שבועיים

• הוסף לסימניות
אה אבל בקשר לתמונה
ילדה מהממת ותמונה יפה מאד עם צבעים משתלבים ויפים
אם היה עוד מקום בצד שמאל זה היה מושלם מושלם
אבל תמונה יפהיפיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1376813:
אה אבל בקשר לתמונה
ילדה מהממת ותמונה יפה מאד עם צבעים משתלבים ויפים
אם היה עוד מקום בצד שמאל זה היה מושלם מושלם
אבל תמונה יפהיפיה
ציבי תודה!
כתבתי את הגיל בכותרת עבור הנשמרים.
עוד לא קיבלתי תשובה מוגדרת עד איזה גיל רק כל מיני ענינים שקשורים לתמונות שכן/לא אתלה בסלון,
אז בינתיים שיישאר ככה...
אם יסירו, יסירו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pnina090;1376802:
מהמם , איזה חדות !!!
איזה מצלמה יש לך ?
קנון d7, עדשה 85-1.8
תודה!

• הוסף לסימניות
הייתי חייבת לשתף!!
אני מנסה להבין מה האנשים כל כך להוטים ללכת להונלולו כדי להצטלם... אפשר להוציא דברים כל כך יפים ממש ליד וקרוב, למשל במתחם התחנה בת"א שהוא באמת מקסים אבל וואלה נסחפתם!! הכל מלא אנשים שנכנסים לי לפריים.
תאמינו לי שבבר בירושלים או אפילו בגן 93 אפשר להוציא דברים יפהפיים.
שלא נדבר על הפריצות המטורפת שאין לאן להסתכל בלי להתקל בכלות ש..אם נתבטא בעדינות לא ב ד י ו ק לפי התקנון...
התמונה הזו צולמה אצלי בחצר והיא יפה, לטעמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה