דרוש מידע אחיסמך - אופי וברור

• הוסף לסימניות
מתעניינת מאד ברכישת דירה גדולה באחיסמך
1. איך אני יודעת - בלוח יד 2 אם הדירה בבנין חרדי או לא
2. היכן יש מאגר דירות, הפניה לתיווך מקומי
3. אשמח לפרטים נוספים, כמו דגשים לדירה טובה באחיסמך, אופי ועוד
4. מה המחירים היום לדירה גדולה - 140 מטר ומעלה

תודה

• הוסף לסימניות
היה פה אשכול עם פירוט הפרויקטים כולל מפה
משום מה אינני מוצא אותו [אולי הורידו אותו].

• הוסף לסימניות
כיום רוב החרדים באחיסמך מתגוררים בפרויקט של רוטשילד שבנוי על ועדת קבלה,
כך שבגדול הדירות ביד 2 הם לא בבניינים של חרדים,
מחיר דירת 140 מטר הוא אזור 2.8M

• הוסף לסימניות
אילו רחובות ם בפרויקט של רוטשילד?
יש שם דירות עם אופצית הרחבה?

• הוסף לסימניות
איך יוצרים קשר עם הועד?
בשביל קניה\השכרה ?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לוח פרשת פקודי.jpg
    לוח פרשת פקודי.jpg
    2.1 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
תודה רבה.
ואגב זה אני ששאל בפורומים האחרים אז אתה לא צריך להעלות גם שם, וממש תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
ומצורף הלוח שפורסם השבוע בעשרות בתי כנסת בלוד, והכללם כל בתי הכנסת והכוללים בגני איילון (אחיסמך)
ובקבוצת מייל של למעלה מ300 משפחות מגני איילון.

קבצים מצורפים

• לוח פרשת שמיני.jpg
    לוח פרשת שמיני.jpg
    1.3 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
בחלק התחתון - שני הריבועים הירוקים זה חרדי נטו - באמצע זה מחיר למשתכן
בצד ימין מתחם F בנוי לא מאוכלס פרויקט המשולש אמור להיות חרדי וכן פסטורל על הנחל מעורב
בחלק העליון - בגדול רובו לא חרדי חוץ מצד שמאל של הפארק ברח' משדה רבינו ישנם 3 בנינים של פסטורל על הפארק שהם גם חרדי

1745393147947.png

• הוסף לסימניות
מכירים דירה למכירה באחיסמך 5 חדרים שפונה לשטח פתוח?
זה ממש קריטי לי ואני לא מוצאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום,

אני צריכה עצה טובה ממי שמבין בתחום הנדלן.

קרובת משפחה שלי רוצה לקנות דירה להשקעה. היא מסתכלת על דירות חדשות שעתידות להיבנות בפרויקט פינוי בינוי בחדרה, באזור הרכבת.
מה שהציעו לה זה לשלם עכשיו 10 אחוז, ואת כל השאר רק בזמן מסירה בעוד בערך חמש שנים. ויש פטור ממדד תשומות הבניה.

המחירים שם בערך ככה:
דירת 3 חדרים גדולה סביב 2 מיליון ש״ח.
דירת 4 חדרים סביב 2.5 מיליון ש״ח.

הקבלן אומר שיש סעיף בחוזה שנקרא הלוואת קבלן. לפי ההסבר שלו זה אומר שאם הקבלן יצטרך לקחת הלוואה בשביל הפרויקט, הוא יכול לקחת עד 50 אחוז מערך הדירה, והוא זה שמשלם את ההחזרים של ההלוואה, אבל הקונים צריכים לקחת את ההלוואה.

אני באמת לא מבינה בנושאים האלו ורוצה לשמוע מה אתם חושבים.
האם זו עסקה שנשמעת טובה?
מה היתרונות והחסרונות?
איך המחיר ביחס לשוק?
האם יש שם פוטנציאל טוב להשכרה באזור ההוא?
והאם הסעיף של הלוואת קבלן זה דבר מקובל או שצריך להיזהר ממנו?

אשמח לכל עצה והכוונה. תודה רבה מראש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה