התייעצות אחיסמך או בני ברק

אנחנו מחפשים באחיסמך דירת 3 חדרים להשכרה
מאחרי החגים לטווח ארוך
מי שיודע מידע נשמח אם יוכל להתקשר
0527174308
תודה!!

מי שמעוניין נפתחה קבוצה לרוכשי פסטורל על הפארק.
moty7260 @

המחירים באחיסמך לא יישארו ככה אחרי שתושלם השכונה,
בלי אחריות אבל עם הרבה היגיון וניסיון

רציתי לשאול, אני רוצה לעבור לאחיסמך ואני עובדת בפתח תקוה כמה זמן לוקח ברכב מאחיסמך לפתח תקוה בשעות הבוקר, ואם יש מישהו שעושה את זה על בסיס קבוע אשמח לשמוע אם זה אפשרי??? בתודה מראש!
???

תלוי היכן בפתח תקווה, ותלוי באיזה שעה,
בשעה 7 למרכז העיר לוקח הכי הרבה 40 דקות

אוקי אז אם נתחיל מהסוף לפי המשפט הזה התגובה הקודמת שלך הרבה יותר מובנת כעת
ולשאלתך מקומות מעין אלו זה מקומות חדשים ומרוחקים כמו נוף כנרת,רכסים,אחיסמך ועוד שלל ירקות שיש שם יותר שקט מאשר בני ברק וירושלים. לא כך?
מרחב ועצמאות לדוגמא- שמעתי על בחור שהגיע לשבת בק"ס וירד לרחוב לכמה דק' בלי חולצה מכופתרת-רק גופיה וציצית, אחד השכנים המבוגרים פנה אליו וביקש ממנו" לא להסתובב כאן ככה" כדי שהילדים שלו לא יראו את זה.
הדוגמא יכולה להביא הרבה מחשבות לראש אבל מה שבאתי להעביר זה שיש הרבה בחורים שאחרי החתונה מחפשים מקומות קצת יותר משוחררים מהישיבה או מאיזור המגורים שלהם, ולכן מרחיקים לכת

מישהוא בכלל יודע מה מצב זיהום האויר כי על פי גוגל הזיהום אויר באחיסמך מאוד גרוע מחמת מפעל הבטון "נשר"

מישהוא בכלל יודע מה מצב זיהום האויר כי על פי גוגל הזיהום אויר באחיסמך מאוד גרוע מחמת מפעל הבטון "נשר"
אין שם שום זיהום אוויר, בשונה ממודיעין עילית, שבמשך כמה שבועות בשנה אי אפשר לנשום, בגלל הערבים ששורפים את פסולת הזיתים

מתוך מפת זיהום האוויר של המשרד להגנת הסביבה:
1733854594851.png

מישהו יודע מה קורה אחרי 7 שנים (לא עוד הרבה זמן, שנתיים בערך בשלב א')
הועד פורש לגמרי?

אני מחפש לשכור דירת 2 חדרים שמתאים לזוג + 1 בסביבות חודש אדר עד 3000 שח עדיפות לריהוט

מישהי שעובדת בת"א וגרה באחיסמך יש בקהל ?

אם זיהום האוויר מפריע לך אל תעבור לאחיסמך, יש שם מידי פעם פליטות של חומרים ממפעל נשר וכרגע אין מה לעשות עם זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה