התייעצות אחיסמך או בני ברק

כרגע אני בעבודה מהבית מקווה להמשיך ככה כמה שיותר
אז המיקום לא רלוונטי
שוק ההייטק הוא שוק לא יציב, מאחל לך שתמשיכי כך כמה שיותר, אבל צריך להביא בחשבון סיטואציות אחרות.
בנוסף, מצב כזה משעבד אותך לעבודה הקודמת ויגרום לך לא לעבור עבודה גם אם התנאים כבר לא ישתלמו.
לבד מזאת, בשנים האחרונות יש מגמה של חזרה לעבודה במשרדים.
בהצלחה בהחלטה.

התנאים הכי משתלמים מבחינתי זה האופציה להיות אמא , בבית ולגדל את ילדי ברוגע,

בכל אופן אשמח לשמוע חוות דעת על עצם השאלה שלי ...
תודה רבה

בכל אופן אשמח לשמוע חוות דעת על עצם השאלה שלי ...
מה עם כל הפרויקטים החדשים ב"צפון" בני ברק, "שחר העיר", רח' אברבנאל וכו'? לכאורה בתוספת מחיר קטנה לעומת אחיסמך אפשר לקבל את כל המעלות. לא מדבר על מתחם הסופרים והאיזורים הרחוקים, אבל באיזור פרדס כץ החדשה נראה שיש המון פרויקטים חדשים ומקסימים.

ההבדל הוא של 800 אלף שקל,
בבני ברק דירה של 5 חדרים הכי דפוקה עורפית תעלה 2.9 ודירה טובה עולה 3.1++
באחיסמך דירה טובה נוף וגדולה עולה 2.3
ההבדל ה'קטן'

ההבדל ה'קטן'
אני הייתי מעדיף 4 חדרים בפרדס כץ החדשה ב2.5 מיליון, מאשר 5 חדרים באחיסמך ב2.3 מיליון. אבל נשמע שאתם מעדיפים את אחיסמך.

אני הייתי מעדיף 4 חדרים בפרדס כץ החדשה ב2.5 מיליון, מאשר 5 חדרים באחיסמך ב2.3 מיליון. אבל נשמע שאתם מעדיפים את אחיסמך.
אתה מתכוון שאתה לא מבין, שיש אנשים שמעדיפים דירה יותר גדולה של חמישה חדרים אי שם באחיסמך גבול מטולה מאשר "המצוה" לגור בבני ברק, אפילו בדירה יותר קטנה.

אתה מתכוון שאתה לא מבין, שיש אנשים שמעדיפים דירה יותר גדולה של חמישה חדרים אי שם באחיסמך גבול מטולה מאשר "המצוה" לגור בבני ברק, אפילו בדירה יותר קטנה.
סליחה אבל הדירות באחיסמך קטנות משמעותית
לא בטוחה שאעדיף דרה חדשה ומינימלסטית באחיסמך על פני דירה ישנה וענקית בפאתי ב"ב

ההבדל ה'קטן'
זה באמת ככה ?
דירה 5 חדרים באחסימך כ''כ זולה??
בבני ברק לא בכל מקום עולה כ''כ יקר דירה של 5 אולי במרכז בני ברק
לא בשכונות הצעירות קריית הרצוג ופרדס כץ

בבני ברק הפרויקטים החדשים בפאתי בני ברק מתחיל ב2.99 5 חדרים של 110 מטר
בבני ברק בעצמה 4 חדרים של 90 מטר עולה 3 מ
באחיסמך אפשר למצוא בפרויקטים היותר ישנים(5 שנים) 5 חדרים של 130 מטר יד 2 ב2150
ובפרויקטים החדשים 2.3 זה המחיר של 5 חדרים + 3 מרפסות,
הרבה יותר גדולות ורווחות

סליחה אבל הדירות באחיסמך קטנות משמעותית
לא בטוחה שאעדיף דרה חדשה ומינימלסטית באחיסמך על פני דירה ישנה וענקית בפאתי ב"ב
ואגב הישנות ו'הענקיות' של בני ברק עשויות מגועל נפש של בניה קלה וחוסר התחשבות בשכנים
כך לדעתי בכל אופן
כל דירה של 2.5 חדרים הופכת בין יום ל5 חדרים ענקית השאלה את מי דורסים בדרך...

בבני ברק הפרויקטים החדשים בפאתי בני ברק מתחיל ב2.99 5 חדרים של 110 מטר
בבני ברק בעצמה 4 חדרים של 90 מטר עולה 3 מ
באחיסמך אפשר למצוא בפרויקטים היותר ישנים(5 שנים) 5 חדרים של 130 מטר יד 2 ב2150
ובפרויקטים החדשים 2.3 זה המחיר של 5 חדרים + 3 מרפסות,
הרבה יותר גדולות ורווחות
וואו זוללל
אני בא....
מי שחושב שדירה ישנה בבני ברק שווה לדירה באחיסמך חי בסרט
לי יש דירה בבני ברק של 5 חדרים בפאתי בני ברק שהייתה בעיקרון אחלה חוץ מכמה שכנים לא משהו( מתחרד ) וגם בלי הרבה בידוד כמנהג בבני ברק..
עד ש...
הגיעו השכנים מהבניין ליד יותר נכון מהרחוב! ליד! ( ומי שלא מבין איך יכול להיות? לבני ברק הפתרונים...)
והרסו לי את הדירה ! הרחיבו לי לתוך הבית בנו שם כמיות כל החלונות שלי בבית סגורים מאז חוץ מהסלון!
אפילו במרפסת שלי אני לא יכול לשבת כי הם פתחו לי שם מצפה ז''א המרפסת של אחת היחידות פונה למרפסת שלי והיא חצי קומה יותר בגובה...
פתחו ל סוג של פנימיה עם מלא יחידות צמוד לדירה שלי כשאני שומע הכל כולל שיחות בטונים רגילים לגמרי מהדירה מהבניין ליד!
העיקר הם עשו בית מפואר ברמות כשמבחינתי הוא לא שווה כלום עם הכל חשוף לשכנים מהבניין ליד
אז תעשו לי טובה זו עיר זוועה!
והדירה שלי עוד במצב טוב!
אני מכיר דירות יותר גרועות בהרבה!
אז יש אנשים שזה לא מפריע להם כי הם רגילים לזה כנראה מגיל אפס... אני ירושלמי במקור ואני לא מבין מה יש בעיר המטונפת הזאת??

אני מתיחסת כרגע לנושא שעליו נפתח הפורום הזה,
אנחנו בדיוק באותה הדילמה
שנינו מבני ברק ההורים בבני ברק ומאד מתלבטים על אחיסמך
מפריע לנו הצפיפות הלכלוך בבני ברק וכמובן מאד גרה אותנו החדש והמרווח באחיסמך
אבל יש לנו חששות לגבי קהילתיות חונקת , מרחק גדול מידי מחנויות מרכזים רפואיים וכדומה,
אשח מאד לקבל מבעלי נסיון (אולי אפילו ממי שפתח את הנושא ...)דעה .
מה קורה שם כיום אחרי שנתיים כמעט מהדיון...
תודה רבה
אין שום קהילתיות חונקת , מרכזים רפואים יש גם בלוד זה נסיעה קצרה מאד קופות חולים יש את מכבי, מאוחדת, לאומית וכללית, וחנויות יש כמעט הכל, חנויות בגדים קצת פחות אבל כמעט הכל יש.
ממליצה מאד!!

וואו זוללל
אני בא....
מי שחושב שדירה ישנה בבני ברק שווה לדירה באחיסמך חי בסרט
לי יש דירה בבני ברק של 5 חדרים בפאתי בני ברק שהייתה בעיקרון אחלה חוץ מכמה שכנים לא משהו( מתחרד ) וגם בלי הרבה בידוד כמנהג בבני ברק..
עד ש...
הגיעו השכנים מהבניין ליד יותר נכון מהרחוב! ליד! ( ומי שלא מבין איך יכול להיות? לבני ברק הפתרונים...)
והרסו לי את הדירה ! הרחיבו לי לתוך הבית בנו שם כמיות כל החלונות שלי בבית סגורים מאז חוץ מהסלון!
אפילו במרפסת שלי אני לא יכול לשבת כי הם פתחו לי שם מצפה ז''א המרפסת של אחת היחידות פונה למרפסת שלי והיא חצי קומה יותר בגובה...
פתחו ל סוג של פנימיה עם מלא יחידות צמוד לדירה שלי כשאני שומע הכל כולל שיחות בטונים רגילים לגמרי מהדירה מהבניין ליד!
העיקר הם עשו בית מפואר ברמות כשמבחינתי הוא לא שווה כלום עם הכל חשוף לשכנים מהבניין ליד
אז תעשו לי טובה זו עיר זוועה!
והדירה שלי עוד במצב טוב!
אני מכיר דירות יותר גרועות בהרבה!
אז יש אנשים שזה לא מפריע להם כי הם רגילים לזה כנראה מגיל אפס... אני ירושלמי במקור ואני לא מבין מה יש בעיר המטונפת הזאת??
בדיוק כמונו מזדהה עם כל מילה,

אין שום קהילתיות חונקת , מרכזים רפואים יש גם בלוד זה נסיעה קצרה מאד קופות חולים יש את מכבי, מאוחדת, לאומית וכללית, וחנויות יש כמעט הכל, חנויות בגדים קצת פחות אבל כמעט הכל יש.
ממליצה מאד
סימפטי בלוד?
נעים להכנס לשם?

"בבלעדיות באברבנאל (שחר העיר) 4 חדרים, ק"ד, יפייפיה ומרווחת, מטבח מושקע, י. הורים 2,500,000"
מתוך לוח דירות יתד יום ג' האחרון
על זה אני מדבר (אין לי קשר אליהם סתם רפרוף בעיתון). פרויקט חדש.
אני הייתי מעדיף את זה מאשר דירת 5 חדרים באחיסמך במיוחד אם חשוב לכם קירבה לחנויות ותעסוקה, אבל יכול להבין את מי שמעדיף את אחיסמך.

אני מתיחסת כרגע לנושא שעליו נפתח הפורום הזה,
אנחנו בדיוק באותה הדילמה
שנינו מבני ברק ההורים בבני ברק ומאד מתלבטים על אחיסמך
מפריע לנו הצפיפות הלכלוך בבני ברק וכמובן מאד גרה אותנו החדש והמרווח באחיסמך
אבל יש לנו חששות לגבי קהילתיות חונקת , מרחק גדול מידי מחנויות מרכזים רפואיים וכדומה,
אשח מאד לקבל מבעלי נסיון (אולי אפילו ממי שפתח את הנושא ...)דעה .
מה קורה שם כיום אחרי שנתיים כמעט מהדיון...
תודה רבה
אין קהילתיות כי הבנינים כ"כ גדולים אז לא מכירים אפילו את כל השכנים בבניין
יש בתי כנסת מסוימים שכן יש שם יותר קהילתיות, אבל אפשר לבחור אם להיות בהם וחלק מהענין (יש עוד המוןןן בתי כנסת אחרים)
יש איזורים שונים בשכונה ויש קצת הבדלים ביניהם, גם מבחינת כמה מאוורר וסגנון אוכלוסיה. אפילו בין שלב א של הוועד לשלב ב, ועוד יותר בין הפרויקטים הרגילים
מרכזים רפואיים יש בשפע והכל במרחק נגיעה
מה שכן, רכב זה פלוס מאד גדול, כי נגיד בית מרקחת/אושר עד/מקסטוק/קניון וכו צריך עדיין לנסוע ללוד (אבל זה ממש בסדר להסתובב שם)
וכמו שכתבו לך, חוץ מביגוד (שיש, רק לא הרבה) יש ממש הכל בשכונה, את יכולה לראות פה https://www.makor-moosmach.co.il/המרחב-השכונתי
וזה מקום שמתפתח כל הזמן
והכי טוב לבוא, להרגיש ולראות וממליצה לשים לב שלא יהיה היזק ראיה ואם יש לנוף אז זה בכלל איכות חיים
לגבי הייטק, בני ברק סמוכה לת"א אז מן הסתם האפשרויות כמעט לא מוגבלות, אבל אחיסמך היא גם מרכז הארץ ויש בלוד וקצת בשפלה גם מרכזי הייטק ולנסוע לת"א זה לא כ"כ נורא (בהשוואה לירושלים/בית שמש). גם לכן יש במקום המון מתכנתות.

שורה תחתונה, לעבור מבני ברק לאחיסמך זה להתחיל לנשום ולחיות..

נערך לאחרונה ב:
סימפטי בלוד?
נעים להכנס לשם?
באחיסמך את לא מרגישה שאת בלוד
לא רואה ערבים בכלל..
כשצריך לצאת ללוד זה לא למקומות לא סימפטים , כמו אושר עד סופר פארם וכו'
אני עשיתי צעד כזה ומודה להשם על כל יום שנתן לי את האומץ לעזוב את הג'וחה הקטנה ולהתחיל לחיות בצורה נורמלית

איפה מוצאים דירה באחיסמך?
אני מנסה ביד 2 ולא רואה כ''כ דירות
אני רואה רק קצת וזה נראה של חילונים עם טלויזיה וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה