מה עם בנין שלם עכשיו? מישהו יודע?אני מכירה את הקבוצה של בנין שלם - שהלוואי ויבנה לפני שיתממש ה"שמחם בבנין שלם"...
עצוב ממש,קנינו דירה כבר כמעט לפני שמונה שנים בפרויקט של 'דיור למעשה'
מהאשכולות כאן אני רואה שיש פרויקטים שכמעט בשלב אכלוס.
מישהו יודע על מה קורה בפרויקט הזה?
לא נראה שזז שם משהו, הכל איטי כ''כ
יש כאן עוד מישהו שנתקע בפרויקט הזה??
מקווים מאוד בשבילכם שיתקדם בכי מהר שאפשר........קנינו דירה כבר כמעט לפני שמונה שנים בפרויקט של 'דיור למעשה'
מהאשכולות כאן אני רואה שיש פרויקטים שכמעט בשלב אכלוס.
מישהו יודע על מה קורה בפרויקט הזה?
לא נראה שזז שם משהו, הכל איטי כ''כ
יש כאן עוד מישהו שנתקע בפרויקט הזה??
מזה בנין שלםמה עם בנין שלם עכשיו? מישהו יודע?
מקווים מאוד בשבילכם שיתקדם בכי מהר שאפשר........
ביינתים זה ממש ממש לא נראה...
חוץ מלריב לא עושים שם כלום..
בפעם הבאה את תיכנסו לקבוצה עם מנהלי קבוצה ש..........
נורא שזה מה שעושים על גבם של רוכשים
פשוט לבדוק נסיון מקצועי בתחום
מזאת הקבוצה הנ"ל?לא תמיד עובד,
ע"ע בנין שלם,
ניסיון מקצועי - קיים.
ביצוע בשטח - ה' ישמור וירחם.
מזאת הקבוצה הנ"ל?
מי מה מו?
אז מזה קשור לאחיסמך
???????????????
הקשר לאחיסמך זה דיור למעשה ונתנו דוגמא לקבוצת רכישה שנפלהאז מזה קשור לאחיסמך
???????????????
אני עדיין לא מבין איך לא מתארגנים שם כולם באמצעות בקבוצת ניהול ומעיפים גם את העו"ד וגם את שני הצדיקים יש מאות אנשים ששמו שם קרוב ל400000 זה פשוט הזוי
"צדיקים גדולים"אני עדיין לא מבין איך לא מתארגנים שם כולם באמצעות בקבוצת ניהול ומעיפים גם את העו"ד וגם את שני הצדיקים יש מאות אנשים ששמו שם קרוב ל400000 זה פשוט הזוי
"צדיקים גדולים"
rhon.co.il
britania-israel.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //