אחי המיוחד

• הוסף לסימניות
צילום בר מצווה(אני מבין ש"ימין משה" זה כבר קיטש פה בפרום אבל אצלי זה עדיין מקום מקסים:))

קבצים מצורפים

• DSC_3856.JPG
    KB 119.5 · צפיות: 12
  • DSC_3532.JPG
    KB 155.1 · צפיות: 15
  • DSC_3938.JPG
    KB 190.5 · צפיות: 11
  • DSC_3507.JPG
    KB 223.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
קומפוזיציות יפות,
שיתוף פעולה מיוחד..

נראה שחסר אור בפנים

• הוסף לסימניות
קומפו' טובה, תמונות מיוחדות ומקסימות
לדעתי חוץ מאור חסר גם קונטרסט קצת כי הפנים קצת אפורות
בשניה הייתי חותכת מצד שמאל את העלים זה חנוק לי

• הוסף לסימניות
בתמונה הראשונה הפלאש חזק מדי בשביל השעה הזאת, היית צריך לתת מינימום פלאש, ולפתוח צמצם / להעלות איזו בשביל לקבל תאורה מאוזנת יותר.
אם אתה בכל אופן רוצה ליצור תאורה קונטרסטית, אתה צריך לדאוג גם לתאורה אחורית שתפתח את השיער ותפריד אותו מהרקע.
בתמונה השניה היה עדיף לתת קצת יותר עוצמה לפלאש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1756473:
בתמונה הראשונה הפלאש חזק מדי בשביל השעה הזאת, היית צריך לתת מינימום פלאש, ולפתוח צמצם / להעלות איזו בשביל לקבל תאורה מאוזנת יותר.
אם אתה בכל אופן רוצה ליצור תאורה קונטרסטית, אתה צריך לדאוג גם לתאורה אחורית שתפתח את השיער ותפריד אותו מהרקע.
בתמונה השניה היה עדיף לתת קצת יותר עוצמה לפלאש.
תודה לכולם על כל ההערות זה עוזר לי מאוד כי זה פעם ראשונה שאני משתמש בפלאש בצילומי חוץ והעצות יעזרו לי להישתפר

• הוסף לסימניות
בכל התמונות כאן [חוץ מהשלישי]
אנחנו די מאבדים את המצולם בתמונה...
באחרונה זה הרעיון וזה קצת מענין אבל בשאר זה מפריע לעין.

• הוסף לסימניות
כמה הערות טכניות.

בצילומי חוץ עם פלאש חשוב לאזן כמה שיותר טוב את כל חלקי התמונה- הנושא העיקר שמואר מהפלאש- הרקע הקרוב והרחוק וכו'.
בתמונה הראשונה ברקע חשוך מדי. כלומר היה נכון להעלות רגישות/לםתוח צמצם- להביא את הרקע לחשיפה טובה יותר ואז להאיר את הנושא עם הפלאש (במקרה הזה בעוצמה נמוכה יותר).
לפעמים זה לא אפשרי כי עוד לפני הפלאש יש פערים גדולים. במקרה כזה אפשר ורצוי לוותר על הרקע הזה- נניח לקחת 2 מטר שמאלה ולהזיז את המצלמה ימינה ולצלם רק על רקע הקיר (עם הולכת עין) ולוותר על הרקע הרחוק יותר.

גם עכשיו בעריכה אפשר להוציא מהרקע יותר עם משחק עם ה"שדאו."

בתמונה כמו האחרונה- חשוב מאוד מאוד (בעיני הקטנות כמובן) לשמור על סימטריה.
יש פה משחק סימטרי- אבל הוא לא מדוייק ואז זה "לא פה ולא שם".

• הוסף לסימניות
טוב קדם כל האח שבה את ליבי אז כבר איבדתי אובייקטיביות.
תמונות יפות!

מה שחסר פה בעיקר בלי לרדת לפרטים זה יותר תאורה אפשר לתקן בעריכה אחרי שכבר צולם

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
תמנות יפות מאד ושיתוף פעולה מקסים מצידו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1756669:
טוב קדם כל האח שבה את ליבי אז כבר איבדתי אובייקטיביות.
תמונות יפות!

מה שחסר פה בעיקר בלי לרדת לפרטים זה יותר תאורה אפשר לתקן בעריכה אחרי שכבר צולם
את רוצה להגיד לי שאת האהבת את שלך יותר לדעתי זה תאורה ממש מוגזמת אבל זה רק דעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה