כללי אחי, תחזור בתשובה....פרוספקטים לעיונכם

• הוסף לסימניות
איזה יופי. ממש מעולה.

• הוסף לסימניות
אגב, הפסים המפרידים בתוכניות של הסמינר, אלו שהם בהתחלה ובסוף מיותרים.
זה אומנם מכניס את זה באיזשהו מסגרת, אבל זה לא כ"כ קשור לכאן.

• הוסף לסימניות
הצבעים ונתנו.. הצבעים .... מממממ ! :)

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה,
אגב איך עושים את האפקס של הצבעים בפרוספקט השני? או שזה עשוי ידנית?

• הוסף לסימניות
הסתר, עבודה מדהימה!!!

להנות כל פעם מחדש...

• הוסף לסימניות
עבודה מרשימה מאוד!
ממש הנאה לעיניים
היתי מורידה שורה את: "וחיפשת רגעים" לשורה הבאה.

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה אהבתי את שניהם השני יותר ומצטרף לקודמי בקשר לפונט, הרעיון מאוד חזק גם הביצוע ועברתי גם על הטקסט מאוד יפה,
אולי הייתי כותב משהו בטקסט בסגנון הזה "חסר לך רק חלק אחד, לא תרצי להשלים אותה?"
עם הגרפיקה שעשית בכ"א שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני היחידה כאן בפורום שעוד לא הגבתי על העבודה
אז הנה: גם אני מתפעלת מהעבודה המושלמת.

• הוסף לסימניות
וואו! במיוחד על הראשון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה