אחסון אתרים בשרת מהיר

• הוסף לסימניות
בהנחה שמדובר על האתר שבפרופיל www.yaelzafrani.co.il הוא אכן איטי אבל זה לא נראה תוצאה של שרת איטי
זה נראה כמו תוצאה של שימוש לא נכון בתבנית שגיאות בקוד או תמונות לא מוקטנות שיוצרות טעינה איטית, או עוד כמה דברים שיכולים להיות רלונטיים

• הוסף לסימניות
כמו שזה נראה, זה קשור בעיקר לכמות הבקשות שנשלחות. 97 לכזה אתר, נראלי אפשר לחסוך בהרבה.
כדאי גם להוסיף טעינה מאוחרת של שאר התמונות.
אגב, התמיכה למובייל חסרה למדי, וזה כמובן מזיק בגוגל.

• הוסף לסימניות
השרת הוא ממש לא איטי (אמנם הוא לא עונה ל ping, אבל נסו להוריד את index.html לבדו...), הוא יורד מהר מאוד, אני לא חושב שזו הבעיה.

מה שכן, התוכן של האתר הוא עצום (34 מגה בטעינה ראשונית, מצורף צילום מסך למתעניינים) זה המון.... מה שגם שיש 189 קריאות לשרת (במקרה שלנו, זה אומר שיש 189 קבצים).

במסגרת האפשר, אני הייתי ממליץ לצמצם קבצים: כלומר, לאחד את קבצי ה js לקובץ אחד גדול יותר (ולדאוג שהוא יהיה minified, גם זה חוסך..). כנ"ל לקבצי ה css. אם אפשר להחמיר ולאחד גם כן את קבצי ה svg, מה טוב ומה נעים.

מה שחובה לעשות זה ליצור קבצים קטנים לגלרייה (ורק כאשר לוחצים על התמונה הקטנה, תיטען התמונה הגדולה) וכמו שאבי אמר, לדאוג שהתמונות יטענו בשהייה.

בנוסף, אפשר לחלק את הגלרייה של העבודות למס' עמודים (כאשר בעמוד הראשי יש "עבודות נבחרות" ולינק ל"צפה בכל העבודות"). הדבר יועיל בשני היבטים:
א. כאשר ישנם עמודים, יותר קל לוודא שהמשתמש יראה בסקירת עין ראשונית את העבודות הטובות יותר והרלוונטיות יותר לרוב השוק), וקל וחומר לעמוד הראשי (קרי, "עבודות נבחרות").
ב. הדבר ברור מאליו שכאשר מוצג פחות מידע, טעינת העמוד מהירה יותר... (ואדגיש את דברי פעם נוספת: עיקר הבעיה היא גודל הקבצים)

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• screenShot.png
    screenShot.png
    KB 439.2 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
שלום יעל,
נכנסתי לאשכול במטרה להמליץ על חברתנו (LowcHost.co.il), אך כפי שאני רואה את כבר לקוחה שלנו.
אכן כפי שאמרו לך (וכמו שאמרתי לך גם כן בעבר) מהירות הטעינה האיטית אינה קשורה לשרת. גם האתר שלנו מאוחסן על אותו השרת בדיוק ועובד מהר ועוד מאות לקוחות שמדווחים מדי יום על שיפור במהירות שלהם לעומת אחסונים קודמים :)

הרבה בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אני לקוח של lowchost והוא בהחלט שרת מהיר.

(במאמר המוסגר, אתר כזה היה אמור להיות הרבה הרבה הרבה פחות קריאות והרבה פחות מורכב, משהו חריג בפיתוח).
אבל אני לא נלחץ מכמות הטעינות שיש לך, יש לי אתרים מורכבים יותר ומהירים הרבה יותר.

נראה שיש לך איזשהי בעיה בטעינת הJSים.
מצורף צילום מסך מהקונסול בכרום:

upload_2018-7-8_4-27-44.png

תבדקו את הצורך בקובץ jquery-1.8.3.min.js ובצורך בasync בכלל, זה מתכון לעיכובי טעינה כשהדף ממתין לשחרור ההשעיה..
תבדקו את האפשרות שזה יישב אצלכם בשרת ולא במארח מרוחק..
את התמונות כן הייתי מציע כמו שכתבו לפני.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על siteground.com
הייתי בשרת בפ"ת, שהיה איטי + יחס מחפיר + ניתוקים ונפילות, ועברתי לארה"ב - ופשוט מטוס!
יחס - אמריקה! תוך דקה יש לך צ'אט עם נציג אדיב עד לפתרון מושלם לבעייתך!
איפה כזה שירות כאן בארץ...

יש אגב ניקים שירויחו אם תרכשי דרכם, 'אל תמנע טוב כו''...

• הוסף לסימניות
האתר מרגיש כמו מיוז
עוד מעט ואין תמיכה לזה
אדובי ביטלו הכל
מומלץ לעבור לדוג' לוורדפרס
עם האלמנטור תוכלו לעשות דברים יפים יותר
עם טעינה מהיירה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.

האתר אכן נבנה במיוז.
לא חשבתי שזה כזה משנה...
וורדפרס - אין לי מושג איך משתמשים בתוכנה הזו.
אני בעיקר מעצבת גרפית מקצועית.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.

האתר אכן נבנה במיוז.
לא חשבתי שזה כזה משנה...
וורדפרס - אין לי מושג איך משתמשים בתוכנה הזו.
אני בעיקר מעצבת גרפית מקצועית.

עם קצת רצון
זה יכול להיות באותו קלות ואפי' יותר
(אם יש צורך בעזרה אני ישמח לעזור)

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
עם קצת רצון
זה יכול להיות באותו קלות ואפי' יותר
(אם יש צורך בעזרה אני ישמח לעזור)

בהצלחה רבה

היכן ניתן למצוא הדרכה מא' עד ת' כדי לבנות אתר בוורדפרס?

• הוסף לסימניות
מא' יש המון ......... {חפשו כאן בפורום ובגוגל - יש המון מידע - לא משהו קשה במיוחד*}
עד ת' זה כבר צריך ללמוד רציני ולא נגמר {באתרים מתקדמים יש צורך בתכנות}
מערכת וורדפרס היא מערכת של קבוצות קוד פתוח ואלפי מתכנתים משפצים אותו כל העת - ומיועדת למפעיל הפשוט
כך שאין מה לדאוג
תכתבו במה נתקעתם
סביר להניח שיהיה כאן עזרה
תוכלו לנסות אפי' לכתוב אלי במייל
אשמח לעזור כמה שאני יכול

נ.ב אם את מעצבת גרפית
מאוד מומלץ היום להשלים ללמוד עיצוב ובנית אתרים
זה לא הרבה וזה מוסיף המון ללקוחות ויש גם שאומרים מכניס יותר
יש כאלו שקל להם גם הרמה של התיכנות
אז יש גם כאלה קורסים גם בפרוג למשל

בהצלחה רבה

*שלבים ראשונים:
דואגים או רוכשים מקום לאחסון ודומיין
מתקינים את המערכת {יש שרתים שזה מגיע בתוכו בקליק (כמדומני יש את זה ב @LowcHost ) - יש שרתים שתצטרכו גם לפתוח דאטה בייס - לא משהו קשה - וצריך לשייך בהתקנה - הכל מוסבר שם }
מכניסים פרטים וכו'
בוחרים תבנית או רוכשים תבנית פרו
מתקינים את האלמנטור או רוכשים את הפרו {יש גם את WIPI -תבנית עם בילדר חינמי}
ואח''כ מוסיפים תוספים לפי הצורך {כמובן לאחר התייעצות }
ומתחילים לעבוד - לעצב - וכו'

בהצלחה רבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם את מחפשת מדריך של איך להתקין וורדפרס על שרת האחסון את יכולה לצפות במדריך הבא:
https://www.yydevelopment.co.il/מדריכים-לוורדפרס/התקנת-וורדפרס-על-שרת-האחסון/

היום כמעט לכל שרת אחסון יש התקנה מהירה של וורדפרס ואם בשרת האחסון שלך האפשרות לא קיימת אז הגיע הזמן להחליף שרת אחסון.

את יכולה לצפות גם במדריכים של וורדפרס בעמוד הבא ואני מעדכן במדריכים נוספים מידי פעם:
https://www.yydevelopment.co.il/קטגוריה/מדריכים-לוורדפרס/

בהצלחה

• הוסף לסימניות
את האתר שלי בניתי בשעתו במיוז
השקעתי בו מאות שעות במצטבר
כשאדובי הודיעו על הפסקת התמיכה, התאזרתי בסבלנות וניסיתי ללמוד את וורדפרס, גיששתי צעדי בחשיכה, אחרי שלושה שבועות היה לי כבר אתר שנבנה בוורדפרס+אלמנטור פרו, גיליתי שזה קל ממיוז, הרבה יותר מהיר ופשוט.
הכל בעברית צחה, לא כדאי הרבה תוספים, כן כדאי כמה בתשלום שאין לומר שווים בהחלט את הכסף. יש את אלמנטור פרו, ולמי שמתחיל שווה גם לקנות איזה תבנית פוג'ו.
כנ"ל אוכל לעזור במייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה