אחסון במחשב מלא

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
יש לי כונן C בנפח של 120 GB. הוא מלא לגמרי עד אפס מקום.
כשקניתי את המחשב התקינו לי גם כונן D להרחבה.
איך אני מעבירה קבצים לכונן D? ניסיתי למחוק תוכנות ולהתקין אותם על D אבל הוא מתעקש להתקין אותם על C.
וגם - מסתבר שהתוכנות הרגילות תופסות רק 17 GB. כל השאר זה קבצי הפעלה של המערכ.
איך אני יכולה לפנות מקום? זה משבש לי את ההפעלה של המחשב ומקריס לי תוכנות באמצע עבודה..
תודה רבה
מלי

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 117.2 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
ניסיתי למחוק תוכנות ולהתקין אותם על D אבל הוא מתעקש להתקין אותם על C.
לא הבנתי מה התועלת בזה
כל התועלת בSSD הוא שהמערכת הפעלה "ו"התוכנות ירוצו מהSSD

אגב, אני לא מכיר את המושג הזה מתעקש
כל תוכנה אפשר להתקין איפה שרוצים
ואם לא הולך בכח אז בעוד יותר כח

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז מה אני יכולה לעשות? רוקנתי 5 GB. והם התמלאו תוך כמה שעות למרות שלא שמרתי כלום. אולי קבצים זמניים או קבצי הפעלה.
בינתיים המחשב מפסיק לעבוד וקורס כל הזמן..

• הוסף לסימניות
אגב, אני לא מכיר את המושג הזה מתעקש
כל תוכנה אפשר להתקין איפה שרוצים
ואם לא הולך בכח אז בעוד יותר כח

כלומר שאני אומרת לו להתקין בD. והוא מקפיץ לי הודעה שאין מקום בC ומסרב להתקין.

• הוסף לסימניות
צריך למחוק דברים. ובפעם הבאה להגדיר אחרי התקנת מע' הפעלה את ה-PROGRAMDATA בכונן אחר. וגם את פרופילי המשתמש במידת האפשר.

לעת עתה, צריך לעשות איזהו מיפוי ולראות איפה מתחבאים קבצים מיותרים.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה בטוחה לריקון קבצים ותוכנות לא הכרחיים מענין אותכם? לשלוח קישור??
אגב טוב גם לפירמוט וניקוי כוננים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
יש לי כונן C בנפח של 120 GB. הוא מלא לגמרי עד אפס מקום.
כשקניתי את המחשב התקינו לי גם כונן D להרחבה.
איך אני מעבירה קבצים לכונן D? ניסיתי למחוק תוכנות ולהתקין אותם על D אבל הוא מתעקש להתקין אותם על C.
וגם - מסתבר שהתוכנות הרגילות תופסות רק 17 GB. כל השאר זה קבצי הפעלה של המערכ.
איך אני יכולה לפנות מקום? זה משבש לי את ההפעלה של המחשב ומקריס לי תוכנות באמצע עבודה..
תודה רבה
מלי
עיינתם כבר כאן?
https://www.prog.co.il/threads/מדריך-המחשב-מפוצץ-מה-לעשות.197281/

• הוסף לסימניות
תוכנות כאלו כן יכולות להזיק אם לא יודעים להשתמש בהם נכון.

אני לא מתכוונת למחוק קבצי מערכת. אני מחפשת תוכנות ו שאריות של תוכנות שהתקנתי ולא נמחקו עד הסוף ודברים כאלה...

• הוסף לסימניות
https://ccleaner.he.softonic.com
זה הקישור, נחשב כתוכנה בטוחה יש ללכת לפי ההוראות עד להורדה חינמית. בתוך התוכנה יש לשים לב שאין סיסמאות שנמחקות
מצורף תמונה:
ללא שם.png

על מנת לדעת מה הוא מוחק לחצו על נתח ורק לאחר מכן על מחק

• הוסף לסימניות
א. כמו שכתבו להפעיל CCLEANER.
ב. לא מעבירים קבצי תוכנות, אלא מסמכים וקבצי עבודה. (אפשר לקבוע למערכת שספריות העבודה על קבצים יהיו בכונן D).

• הוסף לסימניות
ניסיתי להוריד ccleaner . הוא כותב לי שההרשאות לא מספיקות. ניסיתי להוריד מעוד אתר וגם שם אותה הבעיה..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם את רוצה את יכולה למחוק את קובץ hiberfil.sys שהוא בעצם קובץ ששומר כל מיני העתקים שלה זכרון ראם... [מסובך קצת להסביר]

מחפשים במחשב בווינדוס cmd לוחצים עליו לחצן ימני ובוחרים 'הפעל כמנהל'
תעתיקי לשם את השורה הבאה:
קוד:
powercfg.exe /h off
ותלחצי אנטר

• הוסף לסימניות
אם את רוצה את יכולה למחוק את קובץ hiberfil.sys שהוא בעצם קובץ ששומר כל מיני העתקים שלה זכרון ראם... [מסובך קצת להסביר]

מחפשים במחשב בווינדוס cmd לוחצים עליו לחצן ימני ובוחרים 'הפעל כמנהל'
תעתיקי לשם את השורה הבאה:
קוד:
powercfg.exe /h off
ותלחצי אנטר
מומלץ להפעיל סתם כך?
כמה זיכרון זה יכול לפנות לי?
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה