אחסון והטמעת סרטונים - שלא יהיו חסומים בסינון

• הוסף לסימניות
שלום רב, אני צריך סיוע ועצה בעניין האתר שלי ביחס לסינון אתרים על ידי חברות הסינון.
חברות הסינון פתחו את האתר שלי, אבל יש בעיה עם סרטוני וידאו.
האתר שלי פשוט בנוי על ידי מערכת מובנית של Weebly (סליחה מהמומחים פה) - פשוט זה עונה על הצרכים הבסיסיים שלי.
גם אם אני רוכש דומיין אישי ומקשר אותו ל-Weebly. עדיין סוף סוף הסרטונים שלי מאוחסנים אצל Weebly, והבנתי שזה מקשה על חברות הסינון לפתוח את האתר כולו על כל התוכן שלו ולתמיד.
השאלה שלי: האם יש פיתרון קל וזול בשביל זה? לאחסן את הסרטונים במקום מסויים שיהיה מקובל על חברות הסינון, ולעשות הטמעה באתר שלי של הסרטון?
אודה לכם על הסיוע בזה!
קישור לעמוד דוגמא עם סרטון - כאן.

• הוסף לסימניות
נראה שהפתרון הוא:
לסדר שהסרטונים יהיו מאוחסנים תחת דומיין ששייך לך.
ואז תבקש מחברות הסינון לפתוח את הדומיין הזה.

ויתכן:
שזה יכול להיות מאוחסן בדיוק כפי שזה עד היום, אלא שזה יהיה תחת דומיין מיוחד שלך, במקום תחת הדומיין הראשי (גם אם הוא לא אותו דומיין של האתר).

• הוסף לסימניות
אופציה נוספת תאחסני בדרייב או בדרופבוקס ותטמיעי בנגן פרטי שיושב על הדומיין שלך עם קישור ישיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1708322:
אופציה נוספת תאחסני בדרייב או בדרופבוקס ותטמיעי בנגן פרטי שיושב על הדומיין שלך עם קישור ישיר.
למה שזה יעזור?
הרי הקישור לוידאו עצמו הוא קישור שאינו מוכר לחברות סינון.

• הוסף לסימניות
הפתרון שמכל-הלב הציע, הוא פתרון טוב בעיקרון.
אם כי, אם אתה כבר הולך ורוכש שטח אחסון ומשלם עליו, ממילא אתה יכול כבר לאכסן את כל האתר שמה וממילא כל הרעיון של weebly הופך להיות מיותר.

• הוסף לסימניות
אולי לא הבנתי את הרעיון של 'מכל הלב'...
האמת שרכשתי דומיין (50 ש"ח לשנה). ויש אפשרות בפאנל הבנייה של Weebly, לקשר את הדומיין הזה אל האתר. כך יוצא שאני ממשיך להשתמש בכלי הבנייה הנוחים בפאנל של Weebly, ואילו הכתובת של האתר היא הדומיין שלי. אבל עדיין הכל מאוחסן ב-Weebly - אז לכאורה זה לא פותר את הבעיה.
אולי יסבירו לי בטובם כי רב הוא קצת יותר את העניין.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה