אחסון מומלץ

• הוסף לסימניות
מבלבל לגמרי
הבנתי שהיופרס מומלץ. ויקר.
מה מומלץ אחריו?
איך ה-lowchost?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא ממש מאחסן הרבה כך שהניסיון שלי לא צריך לשנות הרבה אבל קניתי מ box.co.il אחסון לפני מס' חודשים והייתי ממש מרוצה מהאחסון ומהשירות

• הוסף לסימניות
בוקס מאוד יקרים
באופן כללי זה מתחלק בין ישראלי, שאז יש שירות לקוחות בעברית ואולי גם האתר נטען מהר יותר אבל זה יקר יותר, ללא ישראלי שזה הרבה יותר זול(אני בסייטגראונד ויש גם גודאדי ועוד)

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם את רוצה לבנות אתר בעצמך? שאז כדאי לחשוב על האיחסון שהכי קל יהיה להסתדר איתו, ומומלץ מאוד יופרס, הוא בעברית ומערכת הניהול שלהם מאוד מאוד קלה לתפעול. (ואם את רוצה קוד קופון ליופרס: UP05RER)

או שיש לך בונה אתרים שאמר לך שתקני איחסון והוא יבנה לך את האתר?
סיטגראונד מומלץ גם מאוד, והרבה יותר זול אבל באנגלית.

• הוסף לסימניות
זהו אתר בית ספרי, רוצה לבנות אותו לבד (עם תבנית פוג'ו ואלמנטור)
אולי בתור אתר ראשון, כשאני אפילו לא ממש מבינה מה צריך להיות משוכלל במערכת האחסון אתחיל עם היופרס?
(התנסתי עכשיו בepizy החינמי, יש מלא קטגוריות, לא מבינה מה אני אמורה לראות שם... )
יספיק לי התכנית האישית שלהם? 1GB?
תודה

• הוסף לסימניות
lowchost
גם מומלץ,
אבל מי שרוצה לאחסן הרבה אתרים באותה חברה אז יופרס עדיף,
בשל האפשרות ליצור כתובת ip לכל אתר בנפרד.

• הוסף לסימניות
זהו אתר בית ספרי, רוצה לבנות אותו לבד (עם תבנית פוג'ו ואלמנטור)
אולי בתור אתר ראשון, כשאני אפילו לא ממש מבינה מה צריך להיות משוכלל במערכת האחסון אתחיל עם היופרס?
(התנסתי עכשיו בepizy החינמי, יש מלא קטגוריות, לא מבינה מה אני אמורה לראות שם... )
יספיק לי התכנית האישית שלהם? 1GB?
תודה
נשמע מוזר שאפשר לאחסן בחינם ממש, (אגב לטעמי לא שווה להשקיע כסף בתבנית פוגו)

• הוסף לסימניות
האתר שלי Indesign.tips יושב על bluehost ולדעתי הוא די איטי
יש לי אתר אחר שבניתי ב-webgate ואני מאד מרוצה מהם גם מהמהירות וגם מהשירות
גילוי נאות - אני אמור לקבל עמלה אם יירשמו דרכי

• הוסף לסימניות
נשמע מוזר שאפשר לאחסן בחינם ממש, (אגב לטעמי לא שווה להשקיע כסף בתבנית פוגו)
אשמח לשמוע עוד בקשר לפוגו
למה לא מומלץ? או אדייק, מה המעלות של התבניות שלהם?
עשה לי רושם שזה יותר מונגש, במקום להתעסק עם מגוון רחב של תוספים
אלמנטור פרו על תבנית חינמית יוכל לספק? (לא יודעת מה האפשרויות הנוספות של הפרו)
תודה

• הוסף לסימניות
ממש כשם שפרצופיהם שונים, כן ספקי האחסון... :(
האמת שההפרש לא משמעותי מדי...
סייטגראונד- 15 ש"ח לחודש
ובישראל-
לואוקהוסט, 20 לחודש
בוקס, 25 לחודש
אחסון לינוקס, 30 לחודש
וובגייט, 35 לחודש
אולי זה משמעותי יותר כשקונים חבילה של כמה אתרים
נראה לי אקנה בלואוקהוסט
(?)

• הוסף לסימניות
ממש כשם שפרצופיהם שונים, כן ספקי האחסון... :(
האמת שההפרש לא משמעותי מדי...
סייטגראונד- 15 ש"ח לחודש
ובישראל-
לואוקהוסט, 20 לחודש
בוקס, 25 לחודש
אחסון לינוקס, 30 לחודש
וובגייט, 35 לחודש
אולי זה משמעותי יותר כשקונים חבילה של כמה אתרים
נראה לי אקנה בלואוקהוסט
(?)

שלום חיה,
אשמח לעמוד לשירותך בכל שאלה ולהתאים לך את החבילה האופטימלית כך שלא תשלמי על משאבים מיותרים.
ניתן לשלוח הודעה פרטית כאן או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד בקשר לפוגו
למה לא מומלץ? או אדייק, מה המעלות של התבניות שלהם?
עשה לי רושם שזה יותר מונגש, במקום להתעסק עם מגוון רחב של תוספים
אלמנטור פרו על תבנית חינמית יוכל לספק? (לא יודעת מה האפשרויות הנוספות של הפרו)
תודה
אני חושב שעדיף אלמנטור פרו מאשר תבנית פוגו יש שם הרבה יותר תוספות (רוב ההוספות של הפרו לא חייבים חוץ מהטפסים שאחרת צריך תוסף טפסים וזה לא תמיד נחמד להתעסק אתם)
העדיפות היחידה של פוגו זה שיש לך עיצוב מוכן אבל בדר"כ זה לא כ"כ נח(כי לא תמיד זה מתאים בדיוק לאתר שלך ואז מתחילים לשנות וכל העיצוב מתבלגן) - בכ"מ יש תבניות חינמיות לאלמנטור לא פחות מוצלחות מפוגו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה