קינוחים אחסון פטיפורים

• הוסף לסימניות
אולי כבר שאלו, לא מצאתי
מה הדרך הכי טובה לאחסון פטיפורים ביתיים?
יצאו לי כאלו חלקים ויפים ואני לא רוצה שיהרסו בגלל אחסון לא נכון
תודה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה, ועוד אחת:
מה עושים כדי שהציפוי השוקולדי יהיה עמיד ולא ימס מיד?
כלומר, מה משפיע עליו- השמן, סוג השוקולד?
אשמח לעיצות מהמומחיות כאן.

• הוסף לסימניות
אני הכנתי פטיפורים עם שוקולד לא מטומפרר אבל הוספתי קצת חמאת קקאו.
פעם קראתי שהכי טוב לשמור בטמפרטורת החדר וזה מה שעשיתי, אבל לצערי הם ממש נהרסו
המרקם נפגם וגם המראה.
אז איך נכון לאחסן???

• הוסף לסימניות
אולי @ה. בקר תעזור לנו חסרות הנסיון בקינוחים מרשימים ושוקולדיים?

• הוסף לסימניות
ממה הפטיפורים עשויים
ובמה הם מצופים?

• הוסף לסימניות
ממה הפטיפורים עשויים
ובמה הם מצופים?
ספציפית אני רוצה לעשות כמו בונבונים.
הכדור עצמו לא בעייתי משהו על בסיס ביסקויטים ועוד כמה דברים, אם זה משנה אני כמובן אבדוק במתכון. אבל לא שוקולדי.
אני רוצה ציפוי שוקולדי. במתכון זה שוקולד ושמן ואבקת נוגט (אני שמה ביתית שהכנתי) -אבל רוצה שישאר יפה ומבריק, לא נמס
יש לך איך לעזור לי?
ממה שראיתי עד היום בפורום את גם מבינה בזה, אשמח מאוד לעזרה!!

• הוסף לסימניות
אם את יודעת לטמפרר הכי טוב
אם לא, תשמרי במקפיא.
כמובן בקופסא אטומה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זה לטמפרר?:sne:
תהליך של חימום וקירור לטמפרטורה מסוימת
זה גורם לשוקולד להיות פציח, מבריק ועמיד,
אבל זה דבר שצריך ללמוד אותו.

• הוסף לסימניות
תהליך של חימום וקירור לטמפרטורה מסוימת
זה גורם לשוקולד להיות פציח, מבריק ועמיד,
אבל זה דבר שצריך ללמוד אותו.
תסכימי על רגל אחת להסביר ולפרט קצת?

• הוסף לסימניות
תסכימי על רגל אחת להסביר ולפרט קצת?
אם אני זוכרת נכון
יש באתר של ברוכי קופטייל
בפוסט על הפרלינים- גלקסיה
הסבר קצר על טמפרור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

בזה אחר זה עלו נכבדי התעשייה העסקית לנאום, לשתף את דרכם אל ההצלחה, להציע לשומעים נתיבי התמזגות לעולם החיים המאפשרים.

הקהל, קהל צמא. רוצה לשמוע, להפנים וליישם. הם שילמו, ולא מעט, כדי לנכוח כאן. מה לעשות? לא זול הוא מחירו של כרטיס למועדון המצליחנים.

גם אני הייתי שם. לא שילמתי על כרטיס.

הייתי בצד השני. בצד של המרצים הנכבדים. מי היה מאמין?

אני בעצמי לא האמנתי כשהרימו אליי שיחת הזמנה לנאום בכנס היוקרתי. גם עכשיו, דקות לפני שמיתרי קולי ישתפכו על צמד מיקרופונים של הביוקר, אני עדיין לא מאמין. פששש, איזו דרך עברתי. כנראה שמגיע לי.

אני שומע בחצי אוזן את המרצים שעלו לפניי מסבירים על מודלים מנצחים ועל שיטות גאוניות שהובילו אותם אל הפסגה.

ואני תכף אעלה ואספר על הדרך המופלאה שלי אל רשת מפיצי הריח המצליחה בישראל.

ציבור המתאספים, כך נאמר לי, סקרן במיוחד לגבי הסיפור שלי. הדרך שעשיתי מרקע פשוט וחסר אמצעים להצלחה מסנוורת, נותנת תקווה שזה בכל זאת אפשרי.

"המודל העסקי שלי הוא מודל ייחודי, שספק אם נעשה בו שימוש לפניי", התנסחתי באומנות במילים שמשליטות באולם שקט אבסולוטי.

כולם מכירים את מפיצי הריח המיוחדים שלי, את זה בריח 'משב כנפי הפרפר הסגול', וגם את זה בריח 'גיהוק הדבורה לאחר ארוחת צוף'. עכשיו הגיע הזמן שגם יכירו את החשיבה העסקית הגאונית שמאחורי ההצלחה.

"ובכן, חיי התחילו בפשטות רגילה. אשתי הייתה גננת בגן שכונתי. על פניו תנאי ייאוש אופטימליים, אבל דווקא מכאן הגיעה לי ההזדמנות באופן הכי לא צפוי".

מבטי 'נו תחשוף כבר את הסוד שלך' נתלו בי מכל עבר, ואני המשכתי:

"בפורים קיבלנו במשלוחי מנות עשרות מפיצי ריח. כמות שיכולה לבשם את בני ברק בצהרי יום תשעה באב, ועוד להשאיר עודף.

"מה שייצר מצוקת אחסון בבית, ומה שהוליד את הדוקטרינה העסקית שלי: תתארגן על סחורה בחינם, ותמכור במחיר מפולפל.

"הסחורה נחטפה. הביקוש היה עצום, שהרי גננות ישראל נואשות למפיצי ריח, והורי הילדים נואשים למתנות חסרות מעוף. בינגו."

מנחה האירוע גאל את סקרנות הציבור כששאל אותי, "ואיך מזה הגעת לממדים העצומים שהגעת אליהם היום?"

"ובכן," עניתי, "כדי לבסס את ה'אני מאמין' העסקי שלי – לקנות סחורה בחינם ולמכור ביוקר – פתחתי רשת גנים ארצית בשם 'ניחוח בגני'.

"הרעיון המבריק עבד טוב מהצפוי. הגנים – התשתית לאספקת מפיצי הריח החינמיים – מימנו את עצמם, ואף הותירו מעט רווח.

"אבל הרווח הגדול מגיע בפורים, עת מפיצי הריח מופצים לגננות, שמרוב ייאוש וחוסר מקום בבית משאירות את המפיצים על שולחנות הגן".

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה