Make אחסון JSON במייק

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש אפשרות לשמור גייסון במייק, ולשלוף אותו בסינריו במידת הצורך?
יש לי סינריו שאני צריך לשלוח בריספונס גייסון
הסינריו רץ מלא פעמים, ואני לא רוצה שכל פעם אשרוף הרבה אופרציות כדי ליצור את הגייסון מחדש
יש דרך ליצור אותו פעם אחת (ולעדכן כמובן מידי פעם)
ואז להוציא אותו בשלוף?

• הוסף לסימניות
אם הג'ייסון קבוע, והכוונה היא לשנות את הג'ייסון בעת הצורך- ידנית,
אז מה הבעיה לגשת ישר לריספונס ולשנות / לשמור בפתק כלשהו בסנריו?
או שמסתבר- שלא הבנתי את היוזקייס:unsure:

• הוסף לסימניות
אם הג'ייסון קבוע, והכוונה היא לשנות את הג'ייסון בעת הצורך- ידנית,
אז מה הבעיה לגשת ישר לריספונס ולשנות / לשמור בפתק כלשהו בסנריו?
או שמסתבר- שלא הבנתי את היוזקייס:unsure:
זה אמור להשתנות מידי שבוע, וזה צריך להיות אוטומטי, אני לא הולך כל שבוע לעדכן JSON חדש
אולי יש איזה מודול במייק שיכול לעדכן ריספונס?

• הוסף לסימניות
זה אמור להשתנות מידי שבוע, וזה צריך להיות אוטומטי, אני לא הולך כל שבוע לעדכן JSON חדש
אולי יש איזה מודול במייק שיכול לעדכן ריספונס?
למה לא לשמור בDATA STORE?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב
אני בדיוק על זה
המון המון תודה
בדיוק זה מה שחיפשתי
עונה במדויק על הצורך שלי
אשמח ממש להבין כיצד עזר לכם, להעשרת הידע שלי:)
מדובר במינימום מודול אחד (ובמידה וצריך לשלוף את הkey של המידע- אז צריך מודולים),
כך שלא חוסך פה באנדלים כלל.

• הוסף לסימניות
מדובר במינימום מודול אחד (ובמידה וצריך לשלוף את הkey של המידע- אז צריך מודולים),
במודול אחד אין לי בעיה, לא רציתי רק את השפע אופרציות שצריך בשביל להרכיב את ה JSON (איטרטור עם 7 בנדלים)
לגבי ה key הוא סטטי, כלומר תמיד הוא יקח את אותו אחד ולכן מודול אחד מספיק לי
נכון, זה פשרה מסויימת, אבל זה מה יש

• הוסף לסימניות
אפרט יותר, יש לי סינריו שמעדכן את ה JSON פעם בשבוע, והוא מעודכן ב data store
(מבחן לצורך העניין)
ואז כל פעם תלמיד ניגש למלא את המבחן, בסינריו שבודק מספר זהות ומחזיר מבחן אני מוסיף סה"כ מודול אחד ששולף לו JSON מוכן
כל פעם המודול הזה ישלוף את ה JSON העדכני שאוחסן ועודכן ב data store

• הוסף לסימניות
אפרט יותר, יש לי סינריו שמעדכן את ה JSON פעם בשבוע, והוא מעודכן ב data store
(מבחן לצורך העניין)
ואז כל פעם תלמיד ניגש למלא את המבחן, בסינריו שבודק מספר זהות ומחזיר מבחן אני מוסיף סה"כ מודול אחד ששולף לו JSON מוכן
כל פעם המודול הזה ישלוף את ה JSON העדכני שאוחסן ועודכן ב data store
כן, הבנתי, מעולה ממש!
אני חשבתי בתחילה אכן להציע לך לייצר 2 סנריואים- 1 שעובד פעם בשבוע - מייצר ג'ייסון ומאחסן בגוגלשיטס, והשני שישלוף מהגוגלשיטס את המידע בסנריו השוטף.
הנקודה היתה שלא הבנתי מה שונה התהליך הזה ממודל שיוצר ג'ייסון וכו' מבחינת כמות הבנדלים, כי לא זכרתי שהג'ייסון זולל באנדלים...

תודה על השיתוף, מעשיר מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה