מידע שימושי אחראית על סדנאות במנהל קהילתי/בית ספר/עבודה? במיוחד בשבילך:)

• הוסף לסימניות
בס"ד

היי,
נעים מאד:)
אני שמחוש, מעצבת ומפיקת אירועים,
ומעבירה סדנאות בתחום העיצוב.

כאחראית על תחום הסדנאות,
אני מאמינה שאת מחפשת סדנא מעניינת, מקצועית ומלאת ערך,
כזו שכוללת חומרים, עם תמורה מלאה למחיר, תועלת מעשית ומחיר לא גבוה:)
מקווה שלא שכחתי משהו:)

יש לי מה להציע לך!

בימים אלו אני משיקה סדנאות לעיצוב משלוחי מנות בקונספט מיוחד לפורים.
הסדנאות מיועדות לנשים ובנות בעלות מעוף,
כאלה, שחולמות לממש כישרונות, לחסוך עלויות,
ולרכוש ידע שימושי שיבוא לידי ביטוי בחיי היום יום.

חבילות תוכן איכותיות, מלאות עניין, מעוררות השראה,
ועשירות בכלים ורעיונות מעולם העיצוב.

מזמינה אותך להתרשם בפרוספקט המצ"ב.
זו בדיוק התכנית האטרקטיבית לפעילות שכונתית:)

אשמח לשמוע ממך,
ולהשפיע מכל הכיף הזה הלאה,
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
052.7173872

מה עוד בקולקציה?
עיצוב מתנות, עיצוב מתנות אירוסין, עיצוב ברים,
עיצוב ועריכת שולחן, קיפולי מפיות, ועוגות פאי.

קבצים מצורפים

• סדנאות עיצוב פורימיות - שמחוש עמר.pdf
    1.6 MB · צפיות: 69

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה