אחרונה חביבה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• DSC_1588.png
    KB 268.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
האחרונה חביבה פתחה את התאבון {לא לעכשיו רק לשבת}

• הוסף לסימניות
מקסים בעיני

• הוסף לסימניות
השבת אין לי אורחים למעט שבת המלכה (האורחת החשובה ביותר, כן ??? !!!)
אז אנו צריכים "רק" 6 מנות לשבת.
תודה.
פרטים למשלוח המנות במייל.
תודה ושבת שלום :p:p

וואהוווו !!
איזה תיאבון בליל שישי.......
לא טשולנט, לא קיגל ולא כלום !!!
רק מנת סלמון !!!!
תודה על שנתת לי להרגיש את חוש הריח והתיאבון שחנני השי"ת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
החתימה על המלחיה... משובב

• הוסף לסימניות
תכתבי לפחות את המתכון!!!!!!

מדהים !
צילום נעים לעין!

• הוסף לסימניות
לדעתי מבחינה צילומית, היית צריכה להעלות רק את התמונה הזו
תאורה יפה, בניית פריים מוקפדת
אישית הייתי מחליפה את המלחייה או מעיפה אותה וקורפת קצת שונה

• הוסף לסימניות
יפה.
שבתי למדי.
קצת מפריע שהכוס מידי רחוקה מהצלחת , העין מתרוצצת למעלה ולמטה, בין הכוס המעוטרת בפלח לימון לבין מנת הדג היושבת בצלחת שטוחה, קצת הבדלי גובה בינהם,לא? וזה נראה ששתיהם בפוקוס, אולי קצת לטשטש את הכוס..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני אבוביץ;1743171:
תכתבי לפחות את המתכון!!!!!!

מדהים !
צילום נעים לעין!

צילמתי לכתבת מתכונים, לא יכולה לתת את המתכון כי היא עוד לא כתבה אותו במגזין.

נכתב ע"י ויזואלי;1743212:
לדעתי מבחינה צילומית, היית צריכה להעלות רק את התמונה הזו
תאורה יפה, בניית פריים מוקפדת
אישית הייתי מחליפה את המלחייה או מעיפה אותה וקורפת קצת שונה

העיתון שביקש ממני את התמונה דרש הרבה קיטש מסביב (וגם ככה הם לא היו מרוצים כי "זה מידי קצת" ובסוף גם לא לקחו אותי ): )

נכתב ע"י EC;1743254:
יפה.
שבתי למדי.
קצת מפריע שהכוס מידי רחוקה מהצלחת , העין מתרוצצת למעלה ולמטה, בין הכוס המעוטרת בפלח לימון לבין מנת הדג היושבת בצלחת שטוחה, קצת הבדלי גובה בינהם,לא? וזה נראה ששתיהם בפוקוס, אולי קצת לטשטש את הכוס..

כשהכוס היתה רחוקה מידי לא הבחינו מה היא ולכן הכנסתי לפוקוס כי זה בעצם, סלמון בטעם לימון משגע, באמת!

• הוסף לסימניות
יפה ,נקי ואלגנטי! מגרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה