אחרי החג...

• הוסף לסימניות
כביסה מישו?

קבצים מצורפים

• 179A8738.png
    KB 688.9 · צפיות: 27
  • 179A8737.png
    KB 921.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
ח.. ח.. רעיון חמוד אהבתי תתאורה
אגב מה הצבע האורגנלי של הרקע ?

• הוסף לסימניות
איזה דבש!

• הוסף לסימניות
הרעיון מתוק!

רק פעם הבאה עם אטבי עץ. - הפלסטיק ממש מוריד....חבל.

• הוסף לסימניות
מילכי רעיון מגניב
תמונה מקסימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;1773259:
ח.. ח.. רעיון חמוד אהבתי תתאורה
אגב מה הצבע האורגנלי של הרקע ?

תודה, הרקע בצבע לבן.

נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1773407:
הרעיון מתוק!

רק פעם הבאה עם אטבי עץ. - הפלסטיק ממש מוריד....חבל.

צודקת :)

• הוסף לסימניות
מילכי- אהבתיייייייייייייייייי!!! לגמרי!!

גם לי יש את האמבטיה הזו, וממש עשית את זה ללא שגרתי.

• הוסף לסימניות
והקטנה שלי שואלת-
אם הוא מחכה עד שיתייבשו לו הבגדים? אין להם עוד לבינתיים? :)

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
זה יפה!
הייתי תולה בגדים קצת יותר וינטג' אם יש..

• הוסף לסימניות
מתוק
יעל, אני דוקא מחפשת את הצבעים הרכים בבגדים, הכי מפריע לי זה השרוול השחור שתופס את העין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1775674:
מתוק
יעל, אני דוקא מחפשת את הצבעים הרכים בבגדים, הכי מפריע לי זה השרוול השחור שתופס את העין

למה את חושבת שצבעים רכים לתינוק ווינטג' זה סתירה? ההפך הוא הנכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה