התייעצות אחרי הקליקס והמגנטים, עם איזה משחק הילדים שלכם מעבירים את הזמן?

• הוסף לסימניות
לאחרונה קנינו כדור מבוך -אליפסה יותר קל לתפוס
והילדים מאד נהננים
(גילאי 6-7) משחק רגוע ושקט

• הוסף לסימניות
יש לי אח ואחות בני חמש ושבע.
משחקים בפליימוביל במשך שעות.
שבת אחת הם התחילו משחק בשבת בבוקר ועד סעודה שלישית היו עסוקים עדיין במשחק( שבת של קיץ...)
אבל יש להם באמת מגוון ענק של הרבה קופסאות.

• הוסף לסימניות
אין לי כח אפילו לחשוב על זה...
את יודעת למה?
למה אני אף פעם לא עושה את החשבון הזה?

תתחילי לצאת מהקופסה תרתי משמע,
משחקים זה לא רק מה שמוכרים לנו בחנויות, זו אווירה משפחתית, משחק ילדותי שהאמא מוצאת בו חלק, או לפחות הבנות הגדולות, ומעביר שעות של שמחה וחיוך.

בעלי עסוק בלימוד ובמשרה יומם ולילה, הילדים יושבים איתו לארוחת ערב ולשיחות...
אך ביום יום - אין לו את הזמן לשחק איתם

בתקופות הקורונה [גל ראשון, שני, שלישי, חמישי, עשירי] הוא הבין שבשביל לשמור על השפיות של כולנו, הוא ישחק עם כולם....
אז עם בגדי עבודה של ערב פסח, היה נחמד לראות אותו עומד על סולם, ובונה מגלשה ממגנטים עד לתקרה - ומשם עושה מגלשות לבובות פליימוביל לתוך קערת המים המלאה, לקול צהלת הילדים.

• הוסף לסימניות
את יודעת למה?

תתחילי לצאת מהקופסה תרתי משמע,
משחקים זה לא רק מה שמוכרים לנו בחנויות, זו אווירה משפחתית, משחק ילדותי שהאמא מוצאת בו חלק, או לפחות הבנות הגדולות, ומעביר שעות של שמחה וחיוך.

בעלי עסוק בלימוד ובמשרה יומם ולילה, הילדים יושבים איתו לארוחת ערב ולשיחות...
אך ביום יום - אין לו את הזמן לשחק איתם

בתקופות הקורונה [גל ראשון, שני, שלישי, חמישי, עשירי] הוא הבין שבשביל לשמור על השפיות של כולנו, הוא ישחק עם כולם....
אז עם בגדי עבודה של ערב פסח, היה נחמד לראות אותו עומד על סולם, ובונה מגלשה ממגנטים עד לתקרה - ומשם עושה מגלשות לבובות פליימוביל לתוך קערת המים המלאה, לקול צהלת הילדים.
במחשבה שניה
אני חושבת שרק המים עושים לי סחרחורת...
הילדים שלי משחקים המון במשחקי דמיון מתחפשים ואני תורמת הרבה מחפצי האישיים (לפעמים הם לא מחכים לתרומה...)
אולי בחופש ננסה גם את המים מאמינה שהם יהיו בעננים.

• הוסף לסימניות
אולי בחופש ננסה גם את המים מאמינה שהם יהיו בעננים.
אין לך מושג כמה

ומה שעשיתי בשביל להתמודד עם כמויות המים על הרצפה
הפעם לשם שינוי לא עשינו בחדר משחקים, אלא בסלון.

בבוקר חסמנו את הכניסה לסלון עם הספות, את כל הדברים שבסלון הוצאנו למרפסת....
וכך נוצר שטח נרחב למשחקים,

בערב לקחתי קערות ענקיות, הכנסנו לשם את כללללללללללללללל [ועוד כמה ללל] המשחקים, והשכבנו את הקטנים לישון, לאחר מכן שפכתי את המים לאמבטיה, וממה שנשאר עשינו שטיפה לסלון.

בבוקר החזרנו את כל ריהוט הסלון.

אמנם עבודה - אבל יום כייף בלונה פארק של פליימוביל.

ולהזכירך? מחר מתחיל החופש הגדול.

• הוסף לסימניות
אין לך מושג כמה

בערב לקחתי קערות ענקיות, הכנסנו לשם את כללללללללללללללל [ועוד כמה ללל] המשחקים, והשכבנו את הקטנים לישון, לאחר מכן שפכתי את המים לאמבטיה, וממה שנשאר עשינו שטיפה לסלון.
אם הרווח הוא גם ספונז'ה זה בכלל מבטיח!!

:rolleyes: :rolleyes:

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובת אז לא יודעת אם כתבו
אני קניתי לבן ה-5 משחק שבא לוח עם חורים עם ברגים ומברג ואפשר ליצור המון צורות גם בתלת מימד. מוצלח מאוד
1593411932068.png

• הוסף לסימניות
אצלי מגיל 9 ומטה משחקים בקליקס, מגנטים, ופליימוביל והאנשים של פישר פרייס.
כבר 3 ח' ללא הפסקה הם משחקים ולא נמאס,
אבל-יש לנו כמויות של אנשים
2 מארזים של 500 של קליקס
ו-3 חב' של מגנטים
ופליימוביל בכמויות
אז תמיד יש עוד רעיון שלא ביצעו.

אגב, בערב פסח נתתי להם כמה חבילות חדשות של סמרטוטים פשוטים שאני לא משתמשת, ובעזרת המקליקונים הגדולים, הם עשו הכנסת ס"ת, חתונה (לפידים-שמו ערמת סמרטוטים מעל מקליקון וחיברו עם גלגל של מקליקונים, חופה) ולקחו את הקופסאות הגדולות שעל גלגלים שמאכסנות את הצעצועים שלהם ועשו תזמורת, רכב עם אורות וכו'
אח"כ הפכו את הסמרטוטים ל"אסטרונאוט של קורונה" ועם המקליקונים הכינו "ריסוס"

• הוסף לסימניות
אין לך מושג כמה

בבוקר החזרנו את כל ריהוט הסלון.

אמנם עבודה - אבל יום כייף בלונה פארק של פליימוביל.

שרית שלום
רציתי לשוחח איתך. מייל או טלפון? אני על המחשב עכשיו.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה