אחרי התרוצצויות בהשכרות למינהם

• הוסף לסימניות
מחפשים לשכור 2 שמלות ערב, צבע בהיר מגוון (לא צבע אחד), מקסי , חלק אחד או שני חלקים
תואמות בצבע, לא בדוגמא
עדיפות לברוקד (לא שיפונים)
מידות 40-42
תמונות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני השכרתי דרך שמלה להשכיר שמלה (היה 38-40-42) 2 צבעים הלמעלה לבן והלמטה חום בהיר מאד מאד יפה ולא יקר אם תרצי אוכל לשלוח לך תמונה למייל

• הוסף לסימניות
אשמח לראות בבקשה

• הוסף לסימניות
תרשמי כתובת מייל (או תשלח לי באישי),פה אני לא מצליחה להעלות תמונה באישי

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה

• הוסף לסימניות
אני שולחת לך במייל

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
האם אתן מכירות השכרות בירושלים ברמה גבוהה, סגנון חוצניק?
משהו כמו "הערשטר" מבית שמש

• הוסף לסימניות
אוכל להפנות אותך לגיסתי
יש לה 2 בגדים זהים שנקנו לפני חודש בטאץ'. מידה 40 בערך.
2 חלקים - עליון שמנת תחתון מנטה עדין, מקסי, מבדי ברוקד, סגנון אירופאי יוקרתי מאד.
היא משכירה במחיר נוח.
המייל שלה: saralandau99 בגימייל. תגידי לה שהגעת מפרוג.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!! אין מילים!

עוד רעיונות מהחברה בבקשה...

• הוסף לסימניות
אין כאן אפ'חת ששכרה שמלה בסגנון חוצניקי יוקרתי?

עם ברוקדים למינהם.... בבני ברק או בירושלים

בבקשה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה