דרוש מידע אחרי "ישיר למהדרין".......

אפשר הסבר?
כמה גיגים תכלס אפשר לנצל בקניה נגיד בסך של 1000 ש"ח?
האם הגיגים לניצול זה המחיר פריים או שזה שני דברים
אם עושים מנוי פריים במחיר של 420 שח אפשר לקבל 500 הגגים. יתכן ואני טועה ולא זוכר במדויק איך זה עובד אבל לפי מה שזכור לי זה עובד כך.
בכל חודש נפדה 10% מסך ההגגים שלך להשתמש בזה ככסף לקניה, כלומר אם יש לך 500 הגגים אז בחודש הראשון נפדה לשימוש 50 שח, בחודש השני נפדה לשימוש 45 שח [10% ממה שנשאר] בחודש השלישי ניתן לקנות ב40.5 שח.
זה הרעיון...זה לא משנה כמה גודל הקניה בכל חודש אפשר לנצל 10% מההגים שיש בחשבון. אם תקנו הרבה בשנה הקרובה[בהנחה שלא יקפיצו מחירים ] לכאורה אמור לצאת משתלם.
לכל המקפיצים פירגונים למינהם [פירסומות..]בבקשה חדלו מזה...כבר כתבתי למעלה את המעלות והחסרונות של "מעודון הגגים" אני לא סובל שמנסים לבלבל את הציבור ולמכור להם סיפורים....
אגב שבוע שעבר התקשר אלי מישהו שנשלח על ידי המשקיע מחו"ל שהשקיע במעודון הגגים לבדוק איזה דברים צריכים שיפור שם וביקש ממני לדעת על תקלות ובעיות אם יש.
אני מעלה כאן את המספר שלו כי לפי מה שהבנתי ממנו הוא מאוד רוצה לדעת על כל תקלה ובעיה כדי לשפר את העסק.
053101101 אם נתקלתם בבעיות, בדברים שנראה לכם שצריך לשפר דברו איתו לטובת כולם..

נערך לאחרונה ב:
מישהו עשה מועדון ומרוצה?
שווה את ה400 ש"ח? זה לא איזה טריק או משהו?

אני עשיתי, הזמנתי כבר כמה פעמים,
שירות מעולה!
למי שנרשם בהתחלה, עם השובר של 1,000 ש"ח, היה בהחלט משתלם.
כל חודש יש לי 100 ש"ח הנחה בקופה. בנוסף למחיר הפריים.

אני ממליץ מאד!
איך מקבלים את השובר של ה-1000??

מתי היתה ההתחלה? (-:
אז כרגע זה לא רלבנטי?

אתה מוזמן להעלות סיכום לפה.
הפניה לאתר לא מאושרת.
היכן מזמינים היום ?

בירושלים- סופר הגיגים כניסה לאתר סופר הגיגים

מגיע מסודר בקופסאות קרטון, הקפואים בשומר קור, ירקות טריים ומובחרים, המשלוח מגיע באותו יום (בירושלים)
המחירים מאוד זולים.

מבצעים:

שוברי 1000 ש"ח 10 חודשים כל חודש 100 ש"ח, חוף ממה שיש מוצרים שמסומן עם סמל מתנה שצוברים עליהם 1 ש"ח למוצר.

רמי לוי מגיע להמון יישובים רמי לוי באינטרנט.

חסד למהדרין - און ליין בבני ברק ובאלעד

03-5066688 שלוחה 1

חסד למהדרין - אתר משלוחים

אני מבני ברק ועשיתי הזמנה בהגיגים.
מעלות:
מחיר הפריים + 100 ש"ח שובר יצא זוללל במיוחד.
המשלוח מגיע ארוז בקרטונים בצורה אסתטית ומאורגנת
חסרונות:
הממשק של האתר לא נוח (לטעמי..)
ואין להם מבחר גדול של חברות וגם חלק ממוצרי הבסיס היו חסרים (נייר טואלט למשל)
אולי שני החסרונות הם בגלל שהתרגלתי לישיר למהדרין... מקווה שיום אחד יחזור (זקוקה בדחיפות לשקיות נייר שלהם :cautious: )

הגיגים??
זבל של שרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, חסר הרבה דברים, מתקשרים כמה פעמים כל פעם מלקט אחר עם טעויות,
אתר לא ידידותי,
מתי יחזור ישיר למהדרין? או תחליף טוב יותר מהגיגים!

אני מתכוון לתועלת בלבד. כדאי לעקוב אחרי החשבונית בהגגים שחייבו אותכם את הסכום הנכון. לעקוב אחרי ההזמנה שאכן הכל הגיע.
לגבי הפריים אני עשיתי כמו שכתבתי למעלה, מה שקרה עכשיו זה שהפסיקו לעשות משלוחים לאיזור שלי אז ביקשתי חזרה את הכסף והחזירו לי באופן ייחסי מלבד החודש שעבר שכן נהנתי מהם.

הזמנתי בשבוע האחרון משוק העיר (בבני ברק). אתר ידידותי מאד, ונח...
הגיע ארוז בקרטונים, מסודר ותוך פחות מ-24 שעות.
לגבי המחירים- לא בדקתי... נזקקתי בדחיפות למוצרים, וזו היתה האופציה היחידה.
מוזמנים להשוות- ולהעלות מסקנות...

טוב אז אחרי הגגים.....ניסתי את פייבלה https://feyvalemarket.shopo.co.il/
פייבלה הזמנתי הכל הגיע באותו יום 0 טעויות במשלוח מחירים טובים מאוד..משלוח חינם מעל 850 שח...אתר לא רע עם מחיר ל100 גרם על כל מוצר [יש קצת מה לשפר באתר אבל יחסית טוב].
פייבלה מקבלים אצלי כרגע ציון גבוה במיוחד...נכון לעכשיו ממליץ מאוד
ועוד משהו..יש קו שהם עוד לא מפעילים בצורה קבועה לביתר עילית בגלל שאין מספיק ביקוש קבוע..לכם אם יש כאן עוד מביתר עילית זה יכול לעזור לכולנו [הם שלחו לי היום לביתר בכל מקרה אבל זה דרש מהם..]

מה הכי מומלץ בירושלים? איפה אתם מזמינים? זול ומשלוח מהיר ובזמן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה