דרוש מידע אחרי "ישיר למהדרין".......

• הוסף לסימניות
רק לי משהו מוזר באתר הזה?
מי עומד מאחוריו? היכן הם מלקטים את המוצרים? מה פשר השם המוזר?
גם התשלום של 420 שח לא ברור...

ת'אמת?
לא ממש מעניין אותי,
כל עוד אני לא מסכנת את הכסף שלי ואני מרוצה מהמחיר, מהשירות ובאופן כללי זה מתאים לי-לא רואה צורך להבין את העניין עד הסוף,
אין כאן שום התחייבות מצידי ואם ביום מן הימים זה לא יתאים לי-אפסיק להזמין משם, מה הביג דיל כאן?
לגבי התשלום של ה420 ש"ח - מזכיר את מה שקורה באמזון-מחיר רגיל ומחיר פריים.

• הוסף לסימניות
אני לא הספקתי את הפריים שם, כי נרשמתי ועד שהספקתי לשבת ולהזמין, ולהגיע ל350 שקל שזה המינימום- נגמר לי הפריים
האם הם זולים גם בלעדיו?
תתקשרו עליהם אני מאמין שיביאו לכם קניה במחיר הפריים.

• הוסף לסימניות
הזמנתי באתר (הגיגים), אתמול המשלוח הגיע. לא נופל מישיר בכלל.
זוכרים את שקיות הקרטון של ישיר? עשרים שלושים שקיות, תופסות נפח הזוי, לקפל אחת, ועוד אחת, ועוד, ועוד ועוד.
אתמול המשלוח הגיע בקרטונים, 6 ארגזים, מסודרים יפה, קפואים ושוקולדים בשומר קור.
מקווה שיתרחבו.

• הוסף לסימניות
מפרסמים עכשיו בבני ברק ברחובות מודעות ענק על חנות אונליין כנראה כתחליף לישיר למהדרין משהו כמו "חסד למהדרין"

• הוסף לסימניות
עדיין אין כלום באתר.
1637003094651.png

• הוסף לסימניות
מקווה שהאתר החדש יהיה יותר ברמה, כאן זה יותר כמו מכירה שכונתית

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי ממועדון הגיגים והייתי מאוד מרוצה מהמחירים מהמהירות ומהיעילות יש להם שירות לקוחות יוצא מהכלל

• הוסף לסימניות
במועדון הגיגים יש מישהו שעשה מנוי פריים? זה יוצא משתלם?

• הוסף לסימניות
במועדון הגיגים יש מישהו שעשה מנוי פריים? זה יוצא משתלם?
אני עשיתי..משתלם תלוי כמה אתה מזמין. רק לקחת בחשבון שאומרים לך שאתה מקבל 500 הגיגים זה לא שזה חוזר אליך ככה..לא זוכר את כל התנאים שם אבל אחד מהם שחוזר רק 10% מההגיגים שנשאר כלומר יקח הרבה מאוד מאוד זמן לנצל את זה..אם נשאר נגיד 200 הגגים אז תקבל זיכוי על 20 ואם 180 על 18...בקיצור...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי..משתלם תלוי כמה אתה מזמין. רק לקחת בחשבון שאומרים לך שאתה מקבל 500 הגיגים זה לא שזה חוזר אליך ככה..לא זוכר את כל התנאים שם אבל אחד מהם שחוזר רק 10% מההגיגים שנשאר כלומר יקח הרבה מאוד מאוד זמן לנצל את זה..אם נשאר נגיד 200 הגגים אז תקבל זיכוי על 20 ואם 180 על 18...בקיצור...
אפשר הסבר?
כמה גיגים תכלס אפשר לנצל בקניה נגיד בסך של 1000 ש"ח?
האם הגיגים לניצול זה המחיר פריים או שזה שני דברים שונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה