אחרי כמה זמן מקובל לשלם על קמפיין בחירות??

• פותח הנושא RE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת כמה,

אבל אולי זה תלוי אם הלקוח ניצח :) או הפסיד :(

• הוסף לסימניות
דווקא הצליח

• הוסף לסימניות
בעיקרון עד 3 חודשים מהבחירות לפי מה שידוע לי, אבל צריך לוודא שמילאתם טפסים מסוימים.

• הוסף לסימניות
לפני הבחירות הבאות בדרך כלל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נעים לי לצער ככה אבל זו מציאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1129101:
לפני הבחירות הבאות בדרך כלל

תלוי באיזה מפלגות, ביהדות התורה מקפידים לשלם בזמן, (יש למשל מתמודד לראש עיר מהקדנציה הקודמת שעדיין לא שילם למפעיליו) וד''ל

• הוסף לסימניות
ש"ס שילמו לי תמיד אחרי חודש.
השנה לא עבדתי אבל בשנים עברו כן ותמיד שילמו אחרי חודש-חודש וחצי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
לי נאמר שותף 120
היה נשמע לי מוזר

• הוסף לסימניות
אני חושבת דוקא שעל קמפיין בחירות צריך לשלם מיד, ולא בשוטף+,
אולי אני טועה, אבל כך אמרו לי בש"ס (בהתחלה, כשבקשו את העיצוב :) סתם, הם דוקא היו בסדר גמור)

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מחצית עוד לפני הבחירות, ואת המחצית השנייה מיד אחרי (כשהגשתי את הסכום הסופי)
זה מאד תלוי במועמד שהרצת. עד כמה הוא רציני ואכפתי ומסודר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה