לימוד נהיגה אחרי כמה טסטים מתייאשים?

היי!
אני חושבת שלא כדי בכלל להתייאש, כי אם בסוף תעברי(ובד״כ בסוף עוברים)
זה נכס לכל החיים זה פשוט חיים קלים רישיון זה פרקטי זה כיף לא צריכים להיות תלויים באוטובוסים וכדו׳
שווה לך לנסות עד שתעברי!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה!

היי!
אני חושבת שלא כדי בכלל להתייאש, כי אם בסוף תעברי(ובד״כ בסוף עוברים)
זה נכס לכל החיים זה פשוט חיים קלים רישיון זה פרקטי זה כיף לא צריכים להיות תלויים באוטובוסים וכדו׳
שווה לך לנסות עד שתעברי!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה!
סליחה על השאלה ,
למי את מדברת?

מי ששאלה כבר הרבה זמן עם רשיון
ההיא שעקפה אותך היום בכביש?
זו הייתי אני:giggle:

סגולה בדוק ומנוסה לעבור טסט- לפתוח אשכול בפרוג,
לפי תאריך האשכול פלוס מינוס אני יודעת מה הוותק שלי בנהיגה!
הידד! אוטוטו נגמר הנהג חדש!

האמת שאני עוד לא עם רישיון, אז נראה לי שאת לא עקפת אותי,
כי אני עדיין לא נוהגת...
אולי בהמשך תעקפי אותי...

קודם כל זה גם משהו
ב׳ כל זה מלמד עבודת המידות,
לא, באמת אני רצינית רגע שמעתי שזה אחלה מקום ללמוד שם ומלא לומדים שם, מידיעה

באמת מקום מאוד טוב ללמוד בו שיעורי נהיגה וגם לעשות בו טסטים,
וטוב שזה לפחות שתינו מסכימות זו עם זו😉

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה