לימוד נהיגה אחרי כמה טסטים מתייאשים?

באשקלון (15 דק' מק"ג)מאד קל לעבור
אחרי שלא עברתי בק"ג עברתי לאשקלון ובס"ד עברתי ממליץ בחום

חבר'ה, טלפונים.. של ההוא מאופקים, וההוא מקרית גת, וההוא מאשקלון,
תודה רבה!

אחרי הרבה טסטים כושלים, עברתי למודיעין למורה בשם גל קרב, טסט ראשון אצלו עברתי.
מורה עם קבלות, ולא רק מהניסיון שלי.
0529250124
מומלץ ממש

ממליץ בחום על מודיעין, עברתי ראשון (!) אחרי מספר טסטים כושלים בירושלים...

יש לך טלפון של מורה?
ואגב האם שם זול יותר מהמרכז?
עוד שאלה.. האם שוה ביחס למה שאמרו כאן שגם קרית גת קל כי זה כפול דרך הנסיעה לאופקים מבית שמש מאשר לקרית גת.
קרית גת אינני מכיר.
הנה מספר של מורה קוראים אותו שאול.
0522-621-773
הוא לוקח 170 ש"ח לשיעור (רק קצת יותר זול מרוב המורים במרכז).
דמי רישום לבי"ס שם זה 250 ש"ח (בפ"ת שילמתי 200 בזמנו...... אולי זה יקר יותר היום.

0522-621-773
דמי רישום לבי"ס שם זה 250 ש"ח (בפ"ת שילמתי 200 בזמנו...... אולי זה יקר יותר היום.
מורה ממש מומלץ (באופקים).
כמה חברים שלי עברו אליו אחרי שלא עברו בירושלים, הרוב עברו אצלו בראשון ועוד אחד בשני.

אני שוקלת לעבור מירושלים,
על מי אתם ממליצים?
למה בק. גת יותר נח?
תודה רבה.
ירושלים יותר קשה בכל הפרמטרים
ק. גת נחשב ליותר קל
אפ' שעכשיו גם שם התחילו להקשיח בטסטים
זה יותר קל מבחינת כמות הרכבים יותר שקט וכו'

הדבר הכי מוזר שיכול לקרות התחלתי ללמוד על ידני ובהמשך עברתי לאטמט שהגעתי לטסט אחרי שלוש שבעות מתברר שהטסט הוזמן על ידני הטסטר אמר שאי אפשר לשנות וככה שלוש שבעות של המתנה פלוס זמן הגעה ושיעור לפני הלכו לפח שימו לב מי שעובר מידני לאוטומט לבדוק טוב בהזמנה של הטסט שלא יקרה תקלה שכזאת

נערך לאחרונה ב:
ישנם מורי נהיגה רבים שכל הזמן מורידים את הביטחון-עצמי של הלומד.
צריך לעזוב אותם וללכת למורים אנושיים יותר.

אני שוקלת לעבור מירושלים,
על מי אתם ממליצים?
למה בק. גת יותר נח?
אם כבר לעבור מירושלים עדיף למודיעין , גם קרוב וגם נוח לדוגמה בטסט שלי לא היה רמזורים .

אופקים זה מקום טיל!
בהחלט.... הרבה טילים.

תרשה לי קצת לצמצם את ההתלהבות, כל מקום יש את האתגרים שלו, אני למדתי באופקים ועברתי טסט שלישי אפילו שאני נחשב נהג טוב.
יש באופקים כבישים יותר צרים ונדרש תימרון מקצועי בכל מיני מקומות, וכן מעברי חציה רבים פתאומיים באמצע שומקום.

0522-621-773
ממליץ בחום ממש לכל מי שמתקשה לעבור. עברתי אליו אחרי שלא עברתי בירושלים וכמוני עוד חברים רובינו עברו אצלו בראשון וחלק בשני. שווה את הנסיעות חד משמעית.
חוץ מזה שאופקים עיר יותר קלה מירושלים והמרכז יש עוד מספר יתרונות:
1. הוא מורה מצויין ממש שמלמד באמת את הדברים הנצרכים ובלי צעקות וכו', ויודע למקד על הדברים שמפילים עליהם. (בשיעור שלפני הטסט הוא יודע מי הטסטר ויודע על מה הוא מתמקד).
2. הטסטרים באופקים (יש 4) במציאות פחות מנסים להפיל (לדוג' הטסטר שלי אמר לנו בתחילת הטסט ששילמנו על מבחן מעשי ולא על מבחן עמידה בתנאי לחץ, ולכן הוא עשה לנו תרגיל נשימות בעצימת עיניים למשך 5 דקות בתחילת הטסט...).
3. הוא יחסית מאוד זמין ולפעמים קבע לי שיעורים מהיום למחר.
בקיצור, מומלץ ממש.

עשיתי יותר מידי טסטים בפתח תקווה
ולא מצליחה לעבור
דיי מה עושים??? קשה לי ממש!! זה מייאש!!!
ממליצים לעבור לעיר אחרת?

עשיתי יותר מידי טסטים בפתח תקווה
ולא מצליחה לעבור
דיי מה עושים??? קשה לי ממש!! זה מייאש!!!
ממליצים לעבור לעיר אחרת?
וואי ממש קשה!
בזמנו (לפני יותר מ-20 שנה) גם אני כמעט והפסקתי את הלימודים האלה. כדאי להתגבר ולנסות שוב.

סליחה מראש..
השאלה אם הנהיגה טובה ונכונה, שבעיר אחרת עם מורה קליל יותר יוכל לטאטא בעיות שחלילה יוכלו להזיק לנוסעי הכביש?!

אני קבלתי על עצמי בהוראת רב פלוני שפגשתי והבטיח לי שאעבור מיד אם אקבל ע"ע לנהוג כפי כללי החוק ואכן עברתי.

אין יאוש בעולם כלל!!!!!!!!

וואי ממש קשה!
בזמנו (לפני יותר מ-20 שנה) גם אני כמעט והפסקתי את הלימודים האלה. כדאי להתגבר ולנסות שוב.

סליחה מראש..
השאלה אם הנהיגה טובה ונכונה, שבעיר אחרת עם מורה קליל יותר יוכל לטאטא בעיות שחלילה יוכלו להזיק לנוסעי הכביש?!

אני קבלתי על עצמי בהוראת רב פלוני שפגשתי והבטיח לי שאעבור מיד אם אקבל ע"ע לנהוג כפי כללי החוק ואכן עברתי.

אין יאוש בעולם כלל!!!!!!!!
לפי מה שהמורה אומרת אני נוהגת מצוין! והיא הייתה מביאה לי רשיון כבר
כל טסט יש טעות אחרת שהיא לא באמת טעות קריטית הטסטר לא נגע לי בהגה או בלם
מרגיש שמחפשים בציציות
השאלה אם באמת כרגע מישהו היה בפתח תקווה ועבר לעיר אחרת והרגיש שיותר קל?

לפי מה שהמורה אומרת אני נוהגת מצוין! והיא הייתה מביאה לי רשיון כבר
כל טסט יש טעות אחרת שהיא לא באמת טעות קריטית הטסטר לא נגע לי בהגה או בלם
מרגיש שמחפשים בציציות
השאלה אם באמת כרגע מישהו היה בפתח תקווה ועבר לעיר אחרת והרגיש שיותר קל?
לא מכיר בפתח תקוה אבל יש מציאות כזו..
גיסתי למדה אצל מורה שבאה כל יום מהצפון נ"ל. הבנתי מורה ממש טובה ומעבירה מהר.
רוצה פרטים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת