לימוד נהיגה אחרי כמה טסטים מתייאשים?

בשלב שהוא נמצא עכשיו שווה לו לעשות עוד 6 טסטים בירושלים ולא לעבור למודיעין, גם כלכלית וגם טכנית.

ואגב גם במודיעין, נכון שבאופן כללי זה יותר קל, אבל זה לא הוקוס פוקוס.
נכון שבמודיעין הכבישים יותר פשוטים, אבל גם שם מנסיון הטסטרים רואים חרדי ומפילים אותו בגלל שהוא בא טוב בעין...
מנסיון אישי

הכי קשה בעולם
אני נוהג מצויין אבל נכשלתי בגלל נהג משאית שהתפרץ לצומת ולא נתן לי זכות קדימה הטסטר נלחץ ובלם אותי שנייה לפני שאני עשיתי את זה
זה יכול לקרות בכל מקום ואגב אני נכשלתי בגלל שהטסטר לחץ על הברקס אפי' שהספקתי ללחוץ לפניו (במודיעין)

שאלה דחופה-
אני לומדת בעיר גדולה במקום מגורי, ורוצה לעשות את הטסט בעיר אחרת קטנה יותר ששם קל יותר לעבור טסט,
מה אתם אומרים כמה שיעורים לפני הטסט כדאי לתרגל באותו מקום? ואם משחקים בין שני ערים זה מבלבל או להיפך נותן ניסיון בכל המצבים?

שאלה דחופה-
אני לומדת בעיר גדולה במקום מגורי, ורוצה לעשות את הטסט בעיר אחרת קטנה יותר ששם קל יותר לעבור טסט,
מה אתם אומרים כמה שיעורים לפני הטסט כדאי לתרגל באותו מקום? ואם משחקים בין שני ערים זה מבלבל או להיפך נותן ניסיון בכל המצבים?
זה לא אמור לבלבל
ולא בהכרח צריך לעשות יותר משיעור אחד בשביל להכיר את המקום, מקסימום אפשר להגיע עצמאית אפי' בלי לנהוג כדי להכיר צמתים תמרורים וכו' במקום.
זה כמובן אם את הנהיגה עצמה לא צריכה שיפור

זה לא אמור לבלבל
ולא בהכרח צריך לעשות יותר משיעור אחד בשביל להכיר את המקום, מקסימום אפשר להגיע עצמאית אפי' בלי לנהוג כדי להכיר צמתים תמרורים וכו' במקום.
זה כמובן אם את הנהיגה עצמה לא צריכה שיפור
לא מדוייק
בכל עיר יש דגשים אחרים לטסטרים (ברור לך שבטסט בקרית ארבע לא בודקים את אותם דברים כמו בטסט בירושלים...), וגם יש נקודות תורפה מסוגים שונים כמו תדירות הולכי רגל, רחובות שמתחלפים, כיכרות פקוקים, ועוד.
אני לא מדבר על זה שאם למורה השני יש רכב מדגם אחר, זה לבד דורש מספר שיעורים כדי לשלוט בו.

לא מדוייק
בכל עיר יש דגשים אחרים לטסטרים (ברור לך שבטסט בקרית ארבע לא בודקים את אותם דברים כמו בטסט בירושלים...), וגם יש נקודות תורפה מסוגים שונים כמו תדירות הולכי רגל, רחובות שמתחלפים, כיכרות פקוקים, ועוד.
אני לא מדבר על זה שאם למורה השני יש רכב מדגם אחר, זה לבד דורש מספר שיעורים כדי לשלוט בו.
זה עם אותו מורה!
אני באמצע השיעורים , הנהיגה שלי לא משהו ועוד בעיר הגדולה, ולכן היא המליצה לעבור לעיר קלה יותר. ניסתי וזה באמת קל הרבה יותר! השאלה אם כדאי לתמרן בין שני הערים או רק מקום אחד? כמה שיעורים לקראת הטסט להתמקד במקום אחד?
האם צריך לחשוש בשיעורים מעיר גדולה או שאדרבה זה חשוב לקראת הטסט?!

זה עם אותו מורה!
אני באמצע השיעורים , הנהיגה שלי לא משהו ועוד בעיר הגדולה, ולכן היא המליצה לעבור לעיר קלה יותר. ניסתי וזה באמת קל הרבה יותר! השאלה אם כדאי לתמרן בין שני הערים או רק מקום אחד? כמה שיעורים לקראת הטסט להתמקד במקום אחד?
האם צריך לחשוש בשיעורים מעיר גדולה או שאדרבה זה חשוב לקראת הטסט?!
שיעורים רק במקום שאתה חושב לעשות את הטסט, בשלב שלך השיעורים נסובים בעיקר סביב זה

אחרי הרבה טסטים, מצווה להתייאש, זה מראה שאין לנבחן כושר נהיגה.
לדעתי היו צריכים לאסור בחוק רישיון למי שלא מצליח מעבר למספר מסוים של טסטים.
זה עניין של סכנת נפשות.
לנהוג זה כשרון מסוים, לא לכל אחד יש אותו.
לעבור טסט זה לא אומר שאני נוהג בסדר אלא אישור שאני כיול לנהוג בכביש. אם אני לא אדע איך לנהוג זה העבודה של משטרת ישראל.זה ידוע לכולם שעם הזמן שאתה על הכביש אתה יודע ומרגיש שאתה נוהג טוב יותר. אז לגבי סכנת נפשות צריך שכל הרכבים יהיו אוטונומיים ואז בוודאי יהיו פחות תאונות אם בכלל.

אחרי הרבה טסטים, מצווה להתייאש, זה מראה שאין לנבחן כושר נהיגה.
לדעתי היו צריכים לאסור בחוק רישיון למי שלא מצליח מעבר למספר מסוים של טסטים.
זה עניין של סכנת נפשות.
לנהוג זה כשרון מסוים, לא לכל אחד יש אותו.
סלח לי.
אבל זה בלבול מח והתנשאות בזויה.
אני באופן אישי נפלתי 11 פעמים בפתח תקווה ועברתי טסט ראשון באופקים, עוד לא עברה שנה ואני עם עשרת אלפים קילומטר נהיגה (בלי להחזיק רכב) בלי לשרוט רכב אחד!!
לא צריך שום כשרון מיוחד לנהיגה וודאי וודאי שלא הטסט הוא המדד עם כל הקפידות המטומטמות של הטסטרים שאגב יכולות להיות סותרות בין בוחן לבוחן ואפילו בין טסט לטסט אצל אותו בוחן, מניסיון אישי כואב.
(אם כי אני מסכים שיש אנשים שלא כשירים לנהוג אבל זה לא קשור בכלל בכלל באיזה טסט הם עברו.)
סליחה על העצבים אבל זה פשוט כואב לי שטסטרים רשעים ומגעילים שמתאמצים להפיל בכל דרך כשרה ולא כשרה כאחת (בכל אופן בפ"ת) גורמים לנו לחלק ציונים על עצמנו ועל סביבתנו.
טסט זה אך ורק עניין של סייעתא דשמיא ותו לא!
לתשומת לב כל הנבחנים.
אין ייאוש, כולם בסוף עוברים, שאלה של זמן וכסף (אצלי 15K).

אמרו לי שהטסט קשור הרבה באיזה מצב רוח הטסטר קם בבוקר.
כבר שמעתי על משהי שאמרו לה "שאין לה את זה" והיום היא נהגת מעולה...
מכירה כמה שעברו הרבה טסטים ונוהגים היום מצויין.
אל יאוש.

אני עברתי בטסט ראשון בנס,
הטסט היה מעולה ולקראת הסוף לאחר שראיתי שהטסטר מגיע לבלום לי ומהר בלמתי יחד איתו.
המורה שלי היה איתי בטסט ואמר לי שהיום אין כמעט סיכוי שיעביר אותי והוא העביר (אולי כי זה היה טסט אחרון לאותו יום??) אבל בטוח כי ככה ד' רצה...
תכלס- לבעלי היה את ההפך בדיוק הוא הגיע מוכן לגמרי, היה לו טסט חלק,
היה בטוח שעבר והטסטר הפיל אותו,
יש הרבה טסטרים שמפחדים להעביר או שאם הם מעבירים מרגישים שהם לא מספיק מקצועיים.
כמובן שיש כזה דבר כישרון אבל בעיקר זה סיעתא דשמיא!!!!!!
תתפללו....!!!
אגב שאני עשיתי את הסגולה של ר' מתיא בן חרש (לא האמנתי בזה, כי לא ראיתי מקורות, אבל החלטתי שאין לי מה להפסיד ולהגיד תהילים זה טוב.....)
בהצלחה!!!

אני ב’’ה עברתי טסט שלישי על ידני במודיעין. 48 שיעורים סה’’כ.
בראשון נפסלתי על התקרבות לרכב חונה
בשני על חניה לא מוצלחת
בשלישי הוא העיר לי כמה הערות, היי תסתכל במראה.. היי שכחת להחזיר ברמזור להילוך ראשון..והיה נראה לי שיפסול
וב’’ה עברתי!
הקפדתי לתת סך הגון לצדקה
ובנס נגמר המסלול ולא ביקש חניה!

גיסי לא עבר ושלחתי אותו לנחשון גרומר במודיעין המומחה להעברת טסטים לאלו שנכשלו בעבר וב’’ה הצליח אצלו.

גיסי לא עבר ושלחתי אותו לנחשון גרומר במודיעין המומחה להעברת טסטים לאלו שנכשלו בעבר וב’’ה הצליח אצלו.
מי זה ??? מעביר טסטים?? אתמול נכשלתי בשני בירושלים על כלום . איך אני יכול להגיע אליו? יש למישהו עצה לאיפה לעבור מודיען ,בית שמש, קרית גת, והאם מיד יגש אותי לטסט?

נערך לאחרונה ב:
נחשון הוא מורה נהיגה יסודי, שבודק היכן נק’ התורפה שלך ומנסה ללמד מחדש מה שפספסת, אחרי כמה שיעורים (לא יודע כמה) יתכן וכבר יגיש לטסט
ללא קומבינות וכו’, אלא הוא פשוט מקצועי ועוזר גם לאלו שנפלו 9 טסטים
המס’ שלו מופיע באשכול סמוך, תחפשו ’’נחשון גרומר’’

אני צריך פרטים על מורה נהיגה פצצה לc1 ידני,
יש למשהו פרטים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת