- הוסף לסימניות
כשזה המצב,הרבה פעמים זה באמת לחץ או חוסר ביטחון עצמי
מומלץ פשוט לא לספר לאף אחד!
גם לא לבעל/לאישה.
מניסיון.
כשזה המצב,הרבה פעמים זה באמת לחץ או חוסר ביטחון עצמי
אתה בטוח שנחשון מומחה? זה עם הרכב הכחול?גיסי לא עבר ושלחתי אותו לנחשון גרומר במודיעין המומחה להעברת טסטים לאלו שנכשלו בעבר וב’’ה הצליח אצלו.
אני לא חושב ככה.כשזה המצב,
מומלץ פשוט לא לספר לאף אחד!
גם לא לבעל/לאישה.
מניסיון.
לא כולם חושבים אותו הדבר וזה בסדר.אני לא חושב ככה.
לדעתי לבעל \לאישה חשוב לספר, ולא כדאי להסתיר.
אלא אם כן זה בתור הפתעה או שהו איודע שזה מה שגורם לו לחץ.
אבל בסוף ברור לי שזה נטו סיעתא דישמיא!!!
יש כאלו שמפילים ממש על כלוםםםם!
זה משתנה מאחד לאחד,תלוי כמה טסטים הוא נכשל
לדוגמא אשתי הייתה אצל מורת נהיגה,
והיא סיפרה לה שיש לה אשה שנמצאת אצלה כבר כמה שנים טובות,
וכל טסט היא נכשלת והיא עצמה לא מתאיישת היא כל פעם משלמת ועושה עוד טסטים,
לדעתי כאן אין מה לנסות, זה אבוד.
וגם כל אחד מרגיש בעצמו את סגנון הנסיעה שלו
כשאני הייתי אצל מורה נהיגה, עלתה מישהי והיא אחרי יותר מ20 שיעורים והיא לא יודעת לנהוג
כל שניה המורה מזיז לה את ההגה, הייתי ממש בלחץ חחח
וגם כל אחד מרגיש בעצמו את סגנון הנסיעה שלו
זה מה שהתכוונתי,זה משתנה מאחד לאחד,
זאת אומרת יש כאלה שלא הולך להם ואז פשוט הם צריכים להבין שזה לא מתאים להם...
אבל אני אישית חושבת שרובם יכולים או יכולות לנהוג היום,
סורי אבל יש מלאא אנשים בכביש שהם פשוט לא לעניין ויש להם רישיון אז זה כבר מראה שרובם בסוף עושים רישיון ועוברים אותו איכשהו ומתישהו...
אה אוקי,זה מה שהתכוונתי,
והוספת שרובם יכולים ואני מסכים..
וכל האנשים שהם לא לעניין,
זה לא בגלל שהם לא יודעים לנהוג,
הם יודעים אבל הם מתלהבים לקחת סיכונים וזה כבר בעיה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים