דרוש מידע אחרי לידה - מכון כושר או רק פילאטיס?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מנסיונכן האם מכשירי כושר יעיל לאחר לידה לחיזוק שרירים ולא דוקא להורדה במשקל
לאחר לידותי הקודמות עשיתי פילאטיס ונהניתי מאוד מהתוצאות, עכשיו אני רוצה לגוון אך חשוב לי לדעת שאשיג את התוצאות הרצויות (שוב, לא מתעניינת בהורדה במשקל)
תודה רבה מראש לכולן

תיקנתי מכשירי כושר ולא מכון כושר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם במכון כושר יש שיעורי פילאטיס
צריך להיזהר עם המכשירים ולא להשתולל יותר מידי, אלא בהדרגה ובהקשבה לגוף
הליכה במכשיר הליכה לא מחזקת את שרירי הבטן וריצפת האגן...

• הוסף לסימניות
האם הקורס של רבקי שינקר במעיני הישועה מספיק אחרי לידה?
או שכדאי עוד התעמלות? ואיזה?
אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול..
כמה זמן אחרי לידה אפשר להתחיל בפילאטיס וכמה זמן במכשירי כושר?
ואיפה את משתמשת במכשירי כושר אם לא במכון כושר?
והפילאטיס זה בחוג מיוחד לאחרי לידה או כללי?
תודה :)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול..
כמה זמן אחרי לידה אפשר להתחיל בפילאטיס וכמה זמן במכשירי כושר?
ואיפה את משתמשת במכשירי כושר אם לא במכון כושר?
והפילאטיס זה בחוג מיוחד לאחרי לידה או כללי?
תודה :)
בד"כ אני חוזרת לפעילות אחרי ביקור אצל רופאת נשים שמאשרת שהכל תקין ואפשר לחזור
יש אצלינו מקום עם מכשירי כושר (ממה שהבנתי יש גם מדריכה במקום)
בפילאטיס אני הולכת לכללי ששם יש תרגילים מסוימים שמתאימים דוקא אחרי לידה

• הוסף לסימניות
אחרי לידה רגילה שש שבועות
ואחרי קיסרי שמונה שבועות

• הוסף לסימניות
יש תרגילים שאפשר להתחיל דקה אחרי שהשליה יוצאת
כדאי לברר עם הרופא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה