שיתוף אחרי מלאאאאא זמן - סופסוף ציור חדש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודההה!!

אני לא מצליחה להבין את זה שאנשים מגיבים לעבודה של משהו באימוג'י כועס או תגובה רעה
לא מצא חן בעיניכם העבודה פשוט תחזרו אחורה למה להוריד למשהו???
יש לזה כמה סיבות אפשריות:
1. קנאה.
2. מידות רעות וחוסר יכולת לראות מישהו מצליח (ועוד איך מצליח בציור הזה, הרבה זמן לא ראיתי כזו יצירה ואפשר לבדוק אותי. אני לא מתפעל הרבה ככה מציורים).
3. סתם חוסר שימת לב. יש כאלו שאין להם מושג כמה עבודה צריך עבור כל ציור.
4. בלבול עמוק (יש כאלו שחושבים שהם בשיעור מוסר, רק דילגו על כמה פרטים חשובים ממסילת ישרים).
5. במקרה הספציפי הזה, חוסר השקפה נכונה (אני אומר את זה בבירור! אין שום בעיה הלכתית או השקפתית בציור הזה, והייתי תולה אותו בבית שלי וייתכן שאפילו בכולל כדי להרגיז את הצו״לים).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לזה כמה סיבות אפשריות:
1. קנאה.
2. מידות רעות וחוסר יכולת לראות מישהו מצליח (ועוד איך מצליח בציור הזה, הרבה זמן לא ראיתי כזו יצירה ואפשר לבדוק אותי. אני לא מתפעל הרבה ככה מציורים).
3. סתם חוסר שימת לב. יש כאלו שאין להם מושג כמה עבודה צריך עבור כל ציור.
4. בלבול עמוק (יש כאלו שחושבים שהם בשיעור מוסר, רק דילגו על כמה פרטים חשובים ממסילת ישרים).
5. במקרה הספציפי הזה, חוסר השקפה נכונה (אני אומר את זה בבירור! אין שום בעיה הלכתית או השקפתית בציור הזה, והייתי תולה אותו בבית שלי וייתכן שאפילו בכולל כדי להרגיז את הצו״לים).
חזק!!!
מעריכה מאוד...

תודה רבה רבה:giggle:

• הוסף לסימניות
מהמם. כ"כ חי, ניראה אמיתי לגמרי. לא מאמינים מסביבי שזה לא תמונה.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שאמורה להיות בעיה...
אני לא מסתכלת על האדם לכשעצמו אני מסכלת על אופי הציור ואם אני מעוניינת לצייר אותו ...

הקוקס אולי מעט מפריע אבל אני אהבתי את הציור:giggle:

אגב,
המון פעמיים מעלים פה ציורים לא בהכרח של אנשים יהודים \ עם כיפה וכו'....
כל עוד זה לא דמות מוערצת, ושזה לא עובר את התקנון של הקהילה לדעתי אין בעיה....
אני בפורם חרדי
ואני מזהה בן אדם שנראה מחבל
לא יודעת באמת מיזה, כואב לי מאוד
סליחה אם זה פוגע

• הוסף לסימניות
נפער לי הפה מהרגע שהציור נפתח!!
לא להאמין שזה ציור.
שצויר ב4 שעות!!!
את אלופה ברמות.
עלי והצליחי.

תעלה המשואה!!

• הוסף לסימניות
אני בפורם חרדי
ואני מזהה בן אדם שנראה מחבל
לא יודעת באמת מיזה, כואב לי מאוד
סליחה אם זה פוגע
בואי לא נגזים אני אפילו לא יודעת מי זה ...
לא עברתי על שום כלל בקהילה אין פה כלל לצייר רק אנשים בחזות חרדית ( ואני לא היחידה שמעלה ציורים בסגנון הנ''ל )

וכן לומר על עבודה של משהי שהציור נראה של מחבל זה פוגע
סגנון הציור לא לטעמך - סבבה אחורה פנה למה להרוס, לה לדבר בבוטות ???

כל כך מציק לך לראות פשוט אל תגיבי ...!

• הוסף לסימניות
סליחה אם זה פוגע
כמה גאוני
אפשר לפגוע באנשים ובאותו משפט לכתוב סליחה אם זה פוגע...

חשבת על לא לכתוב אולי ?
או שתגובה כמו זאת,
גם אם נאמר שבאיזשהו יקום היא מוצדקת,
אין לה כל קשר לפורום פה ?

• הוסף לסימניות
הדר, קודם כל ציור משגע ברמות הזויות !!!!!!!!!!!!!!!!
דבר שני, אני מבינה אותך לחלוטין.
גם לי בא להתנסות באיור של דמות בוגרת, בלי הרבה שערות ובלי זקן.
עדיין לא מצאתי דמות בעולם החרדי שעונה להגדרה הזאת...
נשאר רק את הפרצופים של פינטרס :rolleyes:

• הוסף לסימניות
הדר, קודם כל ציור משגע ברמות הזויות !!!!!!!!!!!!!!!!
דבר שני, אני מבינה אותך לחלוטין.
גם לי בא להתנסות באיור של דמות בוגרת, בלי הרבה שערות ובלי זקן.
עדיין לא מצאתי דמות בעולם החרדי שעונה להגדרה הזאת...
נשאר רק את הפרצופים של פינטרס
בדיוק !!!
אין לי שום קשר לדמות אומנות היא לאו דווקא מה שאני מאמינה בו ...

רוצה לעבור על כל סוגי הפנים גבריות, ילדותיות, מבוגרות...
לא העלתי תמונה של אישה או סלבס כלשהו דמות שאין לי מושג מי היא סה''כ ציור על מה ההגזמה
לא מצליחה להבין????

חסר אשכולות כאלו כאן

יש כאן בקהילה אשכול שלם של הארי פוטר הוא יהודי ? לא
גוי לחלוטין !!!!
@נחמי3 @שווה מיליונים

מה הלוז באמת ???

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@הדר* ציור מדהים!!
נראה אמיתי ממש

• הוסף לסימניות
וואו
וואו
וואו
אין לי מילים
אומנית

• הוסף לסימניות
וואו!
מדהים!!
הדר, את מוכשרת בטירוף!

תתעלמי מהקצת שכועסים
אני חושבת שהם בטלים בשישים, לא?:unsure:

• הוסף לסימניות
וואווווווו
זההמש"ב!!!! (זההדברהכימטורףשראיתיבחיים:eek::eek::eek:)

אמאלההההההההה
משהו מדהים!!
תמיד כשראיתי ציורים כאלה (בעיקר בפינטרסט) הייתי בטוחה שזה פוטושופ או לא יודעת מה
@הדר* זה נטו ציור? זה לא במקרה איזה תמונה שעליה מוסיפים רישומי פחם??
זה פשוט מטורףףףףףףףף
מוכשרת עלללל
איזה תותחית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם, הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן כלום, לא הגיעה אלי השראה. הייתי יותר מרוכזת בלקרוא סיפורים ולהגיב. עכשיו אני שמה כאן משהו שכתבתי מזמן לביקורת. חשבתי שזה מתאים לתקופה של לפני פסח. אז הנה זה לפניכם, אשמח מאוד לביקורת.

אסנת מנהלת זמן

אסנת מביטה בסיפוק אל עבר 9 הנשים המביטות בה בציפיה.

"הכנתי לכן תיקיה עם לוח שנה. הלוח הזה ישרת אותנו משבועיים לפני פורים ועד לפסח. בלוח הזה נכתוב את כל המשימות עד לפסח. עלינו להתחיל ראשית כל להתכונן לפורים. יש תחפושות, משלוחי מנות, סעודת פורים. את הכל צריך לסיים עד יומיים לפני פורים.

אחרי פורים צריך להתארגן לפסח. אתן תרשומנה לכן על הלוח המחיק את המשימות ופעם הבאה נעבור על המשימות שלכן וננסה להתאים אותן למציאות."

ציפי מביטה על הלוח. "תגידי, את רוצה להגיד לי שיש לנו רק 7 שבועות עד לפסח???"

החרדה תופסת את כולן, קולות נשמעים, ויכוחים, היסטריה.

"בדיוק בגלל זה אנחנו כאן", אסנת מחייכת. "כולנו נתארגן השנה לפסח כמו שצריך, אין לכן מה לדאוג."

אריה מגיע אחרי שעה. "נו, איך היה?" אסנת נכנסת לרכב, נאנחת בסיפוק. "בכל פעם שאני מעבירה את הסדנא הזאת אני חשה איזו שליחות יש לי, וכמה חשוב לארגן את הזמן. אני שומעת מכולן איך הזמן טס להן, איך הן לא מצליחות להתארגן, ותמיד תמיד התירוץ הוא שהיה להן עומס בעבודה, וקשה עם הילדים, והבעל." אריה מחייך. מי כמוהו מכיר את אשת החיל שלו. הבית תמיד מתוקתק, ערב שבת תמיד רגוע. "זה לא עניין של אופי?" הוא שואל. "תראה, בוודאי שכן, אבל בסופו של דבר הכל זה חשיבה ותכנון זמן. גם האדם הרגוע והמסודר ביותר עלול למצוא את עצמו בלחץ זמן אם הוא לא חשב ותכנן את הזמן שלו מראש."

"אמא!" חזקי מתרפק על אמו. "אמא, תראי מה הרבה בחיידר הביא לי!" הוא שולף דף מהתיק ומראה לאמו. אסנת מרפרפת על השורות, עיניה גדלות בהפתעה.

"אריה, ראית את זה? המלמד בחיידר רוצה שנגיע אליו לשיחה, קרה משהו?"

אריה לוקח את הפתק. "טוב, אני אטפל בזה, אל תדאגי, אני הולך לעשות כמה טלפונים".

אסנת מעיפה מבט ללוח השנה. מחר בתשע בבוקר, סדנת ניהול זמן בסמינר חיפה, עליה להגיע בזמן. זה אומר לקום בחמש, לקחת את הרכבת של שש, להגיע בשמונה ועשרים לתחנת מרכז השמונה, משם כבר תגיע מונית לקחת אותה. זה הסיכום שלה עם הסמינר. לא פשוט להגיע לחיפה מירושלים, צריך להתארגן בחכמה.

"אסנת, יש לך טלפון!" אריה מגיע אליה עם הטלפון ביד, "היא אומרת ששכחת משהו בשיעור".

"הלו"

"אסנת, תקשיבי, נראה לי היתה לך טעות, הלוח הוא של שנה שעברה".

"מי מדברת?"

"זו אני, ציפי, תראי, בכלל אין כאן אדר א' וב', רק אדר, ופסח בכלל יוצא כאן ביום רביעי ולא ביום שני כמו השנה.."

"איך זה יכול להיות?? אני לא מבינה מה קרה כאן", עיניה מביטות לכל עבר, מחפשות משענת, חיוורון מציף את פניה. היא מתיישבת.

"בסדר, אל תקחי קשה, סך הכל טעית בשנה, קורה. רק רציתי להגיד לך להביא את הלוחות הנכונים למפגש הבא."

"אסנת, הרבה מהחיידר רוצה את שנינו דחוף מחר, אבל יש לך סמינר, לא?" אריה מגיח מחדר השינה. "הוא לא רצה להגיד לי מה קרה, אבל אמר שחשוב שנגיע ביחד".

חשבון מהיר מגלה לה שאם לא תגיע מחר לסמינר, לא תוכל לבקר את חברתה משכבר הימים בחיפה, מה שאומר שהיא גם לא תוכל לקחת ממנה בחזרה את הספר שהשאילה לה, והיא צריכה את הספר ממש דחוף כדי לצלם ממנו כמה מאמרים, ואז לא יהיה לה חומר מוכן למפגש הבא, מה שתכננה זמן רב כל כך, ובכלל צריך להכין לוחות שנה חדשים ו...

"אסנת, אז מה להגיד לו?" אריה עם הטלפון ביד, מבט דחוף בעיניו.

"מממה? אבל, אבל, אני צריכה לעשות צילומים מהספר, וגם הלוחות..."

"לוחות הברית"? זיק קונדסי בעיניו של אריה. "נראה לי שהם נמצאים אי שם ברומא, בותיקן".

זו פעם ראשונה שאסנת חשה חוסר אונים. באזניה היא שומעת מגדל קלפים מתמוטט, או שמא אלו קולותיהם של שברי לוחות נשברים?

"מה עושים כאשר כל הסדר והארגון משתבש?" היא תולה עיניים מצפות באריה.

"אולי צריך לקבל לפעמים את הסדר והארגון של השם. ופשוט להיכנע. לא הכל בידיים שלנו."

אסנת מביטה בתשע הנשים המביטות בה בציפיה. "הפעם", היא אומרת, "הפעם אני רוצה לדבר על ניהול זמן נכון ביחד עם הפרטנר שלנו", היא מחייכת.

"הפרטנר?" כך ציפי, "את מתכוונת לבעלים שלנו?"

"לא, לא הבעל, למרות שבוודאי נכון לתכנן יחד איתו. אבל אני מתכוונת לאבא שלנו בשמיים. לזכור שהזמן הוא שלו וממנו, ושהוא נותן לנו את הרשות והיכולת והכוח להתנהל בזמן."

היא מחלקת את הלוחות החדשים.

"ועכשיו, נתחיל לתכנן את הזמן שלנו עד פסח. ונזכור, שלא אנחנו עושות ולא אנחנו נכשלות. זה הכל רק הוא".

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה