כדי לקבל "רישיון נהיגה זמני"
אם תלך לדואר בלי זה הם לא ידעו מה אתה רוצה מהם
מישהו יודע אם גם במודיעין עילית? (כלומר, גם בסניפים בעיר?)מקפיצה לתועלת הציבור, לפני יומיים עברתי טסט והייתי בדרכי למשרד הרישוי...
המורה שלי שלחה לי עדכון שמהיום ה17/12 ניתן להוציא רשיונות נהיגה, גם פעם ראשונה, אך ורק בדואר, אין בשביל מה ללכת למשרד הרישוי, לא מוציאים שם יותר.
זה כמובן הרבה יותר נוח וזמין...
מזל''ט!לפני יומיים עברתי טסט
אמרו לי היום בדואר, שבכל הסניפים בארץ זה אפשרי,מישהו יודע אם גם במודיעין עילית? (כלומר, גם בסניפים בעיר?)
שלום אני עברתי לפני שבוע טסט ושילמתי את ההגרה באתר משרד התחבורה. ואייך אני מתקדם ? אייך ומתי אני מקבל את הכרטיס של הרישיון ? ומה צריך לחדש בעוד שנתיים ? וכל מה שחשוב לדעת. מחכה לתשובה. תודה !את הולכת למשרד הרישוי ואומרת שעברת טסט. הם רושמים את זה במערכת ואת צריכה לשלם אחרי זה 93 שח עבור חידוש רשיון.
את התשלום על חידוש הרשיון - כל אחד חייב מידי פעם וזה הפעם הראשונה שלך, משלמים בכל מקום או בסופר פארם או באינטרנט. אם את משלמת באינטנט את מקבלת קבלה למייל שאת צריכה לשמור את זה ליד הספח שקבלת ממשרד הרישוי. אחרי שמגיע הכרטיס זה כאילו הרשיון ואפשר לזרוק את מה שקבלת ממשרד הרישוי.
אין מה לעעשות חייבים לעבור שם פעם אחת בשביל התהליך הזה וזה לא כזה נורא צריכים רק לבוא מוקדם והם נותנים עדיוםפות בתור הן ברחובות והן בבני ברק מגיון שזה תהליך ממש קצר.
בצלחה!
תודה ! ואיפה מגיע הכרטיס רישיון ? בתיבת דואר ?שלום אני עברתי לפני שבוע טסט ושילמתי את ההגרה באתר משרד התחבורה. ואייך אני מתקדם ? אייך ומתי אני מקבל את הכרטיס של הרישיון ? ומה צריך לחדש בעוד שנתיים ? וכל מה שחשוב לדעת. מחכה לתשובה. תודה !
הכרטיס רשיון מגיע בדואר. אבל כיום אין צורך לחכות לו, יש אישור במייל וזה מספיק.תודה ! ואיפה מגיע הכרטיס רישיון ? בתיבת דואר ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים