מידע שימושי אחרי מעבר טסט איך מתקדמים?

• הוסף לסימניות
ממש לא.
לפני חצי שנה עבר את הטסט, ובאותו שבוע הוצאנו בסופר פארם בעיר.

אוקיי, הניסוח קצת בלבל אותי.

אני חושבת שהאופציה הייתה קיימת והוציאו אותה..
מקווה שלא הוציאו ברמות/בעיר ושלא אצטרך להגיע למ. הרישוי.
קבעתי תור בכל מקרה.

אני אבדוק בימים הקרובים ואשתדל לעדכן מה המצב היום לתועלת אלו שיעברו בקרוב טסטים.
אם יש עוד מישהו שיש לו מידע עדכני בירושלים אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
באתר משרד התחבורה רשום שניתן להוציא ברשיומט רשיון נהיגה זמני.

עמדות שירות עצמי רשיומט הפרוסות ברחבי הארץ, עומדות לשירות הנהגים למען חידוש וכפל רישיונות נהיגה ורכב, בירור מצב נקודות החובה שנצברו וקבלת מידע מפורט על עברו של הרכב. זיהוי המשתמש בעמדת שירות עצמי יעשה באמצעות כרטיס אשראי של בעל הרישיון.

העמדות ממוקמות במשרדי הרישוי, בקניונים ובסניפי סופר-פארם.
שירותים הניתנים בעמדות השירות העצמי
  • הנפקת רישיון נהיגה זמני במקום.
  • הנפקת רישיון רכב במקום.

• הוסף לסימניות
עומדות לשירות הנהגים למען חידוש וכפל רישיונות נהיגה ורכב, בירור מצב נקודות החובה שנצברו וקבלת מידע מפורט על עברו של הרכב. זיהוי המשתמש בעמדת שירות עצמי יעשה באמצעות כרטיס אשראי של בעל הרישיון.

למעלה כתוב רק חידוש וכפל רישיונות, הדגשתי..

מה שאני צריכה נקרא רישיון זמני??
אז יתכן שכן, הניסוח שלהם קצת לא החלטי.
מוזר במלחה אין את זה.

• הוסף לסימניות
למעלה כתוב רק חידוש וכפל רישיונות, הדגשתי..

מה שאני צריכה נקרא רישיון זמני??
אז יתכן שכן, הניסוח שלהם קצת לא החלטי.
מוזר במלחה אין את זה.
את מקבלת עכשיו רשיון נהיגה זמני שמודפס על נייר, ומוגבל בתוקף,
ואחרי שבועיים בערך או יותר מקבלת בדואר את הכרטיס הקטן הקשיח שהוא הרישיון הקבוע לשנתיים הראשונות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היום כבר לא צריך רשיון קבוע מכיון שת.ז. בתוקף מהווה גם רשיון.
אני הלכתי למשרד הרישוי בבית נח בבני ברק (למרות שלמדתי ברחובות), ההיתי ממש ב8:00 והיו שם אשנים שחיכו מ6:30. מכיון שזה רק רשיון אז שמו אותי בתור המהיר תוך 7 דקות היית בחוץ.
יש אגרה שצריכים לשלם וכולם אמרו שאפשר בפוספר פארם - זה לאנכון ואפשר גם באינטרנט . ככה עשיתי. אחרי זה הגיע בדואר הכרטיס המיוחל, אך המיותר, כאמור, שאפשר להראות לאמא ואבא.
לפי מה שנראה לי חייבים ללכת למשרד הרישוי בשביל חותמת, ובפעם הראשונה הלכתי לרחובות בשביל זה והיה שם תורות אוריכם ושאלתי שם אם אפשר באינטרנט ואמרו לי שלא רק במשרד הרישוי. בבקשה לעדכן לתועלת הרבים.

• הוסף לסימניות
היום כבר לא צריך רשיון קבוע מכיון שת.ז. בתוקף מהווה גם רשיון.
אני הלכתי למשרד הרישוי בבית נח בבני ברק (למרות שלמדתי ברחובות), ההיתי ממש ב8:00 והיו שם אשנים שחיכו מ6:30. מכיון שזה רק רשיון אז שמו אותי בתור המהיר תוך 7 דקות היית בחוץ.
יש אגרה שצריכים לשלם וכולם אמרו שאפשר בפוספר פארם - זה לאנכון ואפשר גם באינטרנט . ככה עשיתי. אחרי זה הגיע בדואר הכרטיס המיוחל, אך המיותר, כאמור, שאפשר להראות לאמא ואבא.
לפי מה שנראה לי חייבים ללכת למשרד הרישוי בשביל חותמת, ובפעם הראשונה הלכתי לרחובות בשביל זה והיה שם תורות אוריכם ושאלתי שם אם אפשר באינטרנט ואמרו לי שלא רק במשרד הרישוי. בבקשה לעדכן לתועלת הרבים.

למה צריך לשלם גם על רישיון זמני וגם על הכרטיס?
איפה משלמים על הכרטיס באיזה אתר? (כן צריך אותו כי יש מקרים בחיים שמבקשים ממך להזין פרטים שכתובים על הכרטיס)

עדכון:
התקשרתי לרמות סופר פארם
וגם לסניף בעיר.
שניהם הלכו למכונה לבדוק עבורי ואמרו שאין את האופציה לחדשים (אחרי טסט).
בדיוק כמו במלחה הופיע על המסך לדבריה.

נראה לי ששינו את זה מתישהו וכבר אי אפשר..
גם עד עכשיו לא נכנס אף אחד וכתב כאן שממש לאחרונה הוא הוציא בסופר פארם, כולם לפני הרבה זמן.
חבל שמטרטרים את הציבור ככה.
קבעתי תור לרח' יפו, מקווה שלא אמתין הרבה.

• הוסף לסימניות
למה צריך לשלם גם על רישיון זמני וגם על הכרטיס?
איפה משלמים על הכרטיס באיזה אתר? (כן צריך אותו כי יש מקרים בחיים שמבקשים ממך להזין פרטים שכתובים על הכרטיס)
את הולכת למשרד הרישוי ואומרת שעברת טסט. הם רושמים את זה במערכת ואת צריכה לשלם אחרי זה 93 שח עבור חידוש רשיון.
את התשלום על חידוש הרשיון - כל אחד חייב מידי פעם וזה הפעם הראשונה שלך, משלמים בכל מקום או בסופר פארם או באינטרנט. אם את משלמת באינטנט את מקבלת קבלה למייל שאת צריכה לשמור את זה ליד הספח שקבלת ממשרד הרישוי. אחרי שמגיע הכרטיס זה כאילו הרשיון ואפשר לזרוק את מה שקבלת ממשרד הרישוי.
אין מה לעעשות חייבים לעבור שם פעם אחת בשביל התהליך הזה וזה לא כזה נורא צריכים רק לבוא מוקדם והם נותנים עדיוםפות בתור הן ברחובות והן בבני ברק מגיון שזה תהליך ממש קצר.

בצלחה!

• הוסף לסימניות
עדכון:
נראה שכרגע אין את האפשרות במכונות כלל. אולי בגלל הרפורמה ביטלו.

צריך תור למ. הרישוי ולהוציא טופס אצלהם.

• הוסף לסימניות
אני הוצאתי עבור אשתי במשרד הרישוי במרכז כלל (הבאתי תעודת זהות שלה), לקח לי כ-7 דקות והייתי בחוץ עם הנייר (הכרטיס אמור להגיע בדואר)
אני חושב שהם פתוחים כל יום 8:00 - 13:00 ויום ראשון גם 15:30 - 18:00

• הוסף לסימניות
אני הוצאתי עבור אשתי במשרד הרישוי במרכז כלל (הבאתי תעודת זהות שלה
ברחובות היה גם משהו כזה ואמרו לו שזה פעם אחרונה שהוא עושה את זה אם אין לו יפוי כח חתום ממנה - ולכן כדאי להביא גם מכתב חתום ממנה שהוא יכול לקבל את הרשיון עבור משהו אחר

• הוסף לסימניות
ברחובות היה גם משהו כזה ואמרו לו שזה פעם אחרונה שהוא עושה את זה אם אין לו יפוי כח חתום ממנה - ולכן כדאי להביא גם מכתב חתום ממנה שהוא יכול לקבל את הרשיון עבור משהו אחר
הסיפור שלי מלפני שבועיים

• הוסף לסימניות
אני יודעת שצריך לחכות יום אחד

• הוסף לסימניות
ארוכה הדרך לרשיון...
היא ארוכה עד שעוברים טסט, וכעת מתברר שגם אחרי שעוברים...

• הוסף לסימניות
הבירוקרטיה במדינה הזאת זה משהו בלתי ניתן להבנה.

• הוסף לסימניות
ואוווו מזל טוב:)
לא יודעת אם זה רלוונטי אבל רישיון חדש זה רק דרך משרד הרישוי
בעלי הוציא לי עם ייפוי כח ות.ז רישיון זמני בדף
אחרי 3 שבועות הגיע הפלסטיק בדואר;))

• הוסף לסימניות
עדכון,
קבעתי בסניף מרכז כלל תור להיום, איחרתי בערך 15 דק'.
השומר לא רצה לתת לי להוציא את הפתק של התור, דרש שאוציא תור חדש.
בהתחלה כמעט נכנעתי ואז אזרתי אומץ ואמרתי לו שיתן לי גם את הפתק של התור
שקבעתי מראש וגם פתק חדש והוא הסכים.

בסוף קראו לי לפי הפתק שקבעתי תור מראש ושני האנשים שהגיעו לפניי המתינו :)
93 ש"ח שצריך לצאת ולשלם בדואר, תקף לשנתיים והפלסטיק יגיע בדואר בהמשך.

• הוסף לסימניות
רק להדביק ולצאת..
עדיין לא נסעתי לבד לראשונה.
אין זמן כ"כ...
אולי היום.

20190117_173915.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה