כללי אחרי שיפוץ, השתפר?

• הוסף לסימניות
טוב אז לקחתי טקסט אחר וטוב יותר שמצאתי.
הקטנתי את תיבת הטקסט
סידרתי את המילים הראשונות
והוספתי מסגרת אבל סתם לקחתי ריבוע ושיניתי פינות.

השתפר? מה דעתכם?
כמה שאלות שעלו לי:
1. איך אני קובעת את הרווח אחרי האינטר? לדוגמא גם אחרי אמ(של ברכת תבנה ירושליים)עשיתי אינטר ומיד אחר כך גם למקדש השבת עשיתי אנטר והרווחים שם שונים.
איך?
2. סימני הקיפול. עפ"י מה אני קובעת אותם? מה אמור להיות היחס?

קבצים מצורפים

• BIRKON.jpg
    2.9 MB · צפיות: 10
  • BIRKON2.jpg
    2.2 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נעים וחמוד. אתיחס לכריכה. אני חושבת שכדאי לך להשקיע עוד קצת שיהיה מרשים יותר.

• הוסף לסימניות
1. במרבית העמודים, שטח הטקסט אינו ממורכז בתוך המסגרת ונוטה שמאלה.
2. בעמוד שלצד הכריכה, הטקסט שבחלק התחתון קרוב מידי לקו המסגרת, במיוחד בצד שמאל.

חוץ מזה, נראה טוב

• הוסף לסימניות
למראה מקצועי עלייך לדאוג שכל הריווחים יהיו שווים. לדוגמא ב"ועל הניסים" רווח לפני "לפורים/לחנוכה" ורווח דומה בין הברכות למתחתן.

• הוסף לסימניות
מצטרפת למה שאמרו הן על הרווחים והן על הכריכה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzipi123;538935:
למראה מקצועי עלייך לדאוג שכל הריווחים יהיו שווים. לדוגמא ב"ועל הניסים" רווח לפני "לפורים/לחנוכה" ורווח דומה בין הברכות למתחתן.

זה מה שתכוונתי שיש לי בעיה עם האנטר,
איך אני קובעת מה יהיה הרווח אחרי האנטר? או לפעמים אפילו בתוך פיסקה שלמ פתאום בשורה האחרונה נוצר מרווח בגודל שונה. למה?

תודה

• הוסף לסימניות
בהחלט השתפר.
בין הטקסטים של חנוכה ופורים הייתי עושה רווח יותר גדול להבדיל ביניהם.

• הוסף לסימניות
את הרווח בין הפסקאות קובעים בחלון פיסקה (או בחלון השליטה העליון במצב פסקה). יש שם חלוניות לקבוע גודל רווח לפני ורווח אחרי הפסקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;539300:
את הרווח בין הפסקאות קובעים בחלון פיסקה (או בחלון השליטה העליון במצב פסקה). יש שם חלוניות לקבוע גודל רווח לפני ורווח אחרי הפסקה.

תודה, ושאלה נוספת
למה בתוך הפיסקה יש לי רווחח שונה בין השורות?
לדוג' קטע: אם שכח בשבת ועד מקדש השבת- כולו פיסקה אחת.
למה הריווח בין השורה שניה לשלישית שונה מהריווח בין השורה הראשונה לשניה? כל הפיסקה מוגדרת לאותו גודל ריווח.
תודה

• הוסף לסימניות
סידור טקסט נכון ומקצועי זה 'תורה שלמה' ואי אפשר ללומדה על רגל אחת! את צריכה לשבת ליד מישהו שיודע לעשות זאת וללמוד את השיטה!

• הוסף לסימניות
או לתרגל והרבה. קחי עמוד או שתים של ספר קודש או רקריאה ופשוט תקלידי אותו ותנסי לעבוד על אותם מרחקים בין השורות,מירכוז,רווח וכ'.. זה ישפר את הענין בהרבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה