אחרי שכולם ראו מגיע גם לכם

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היום עלה סרטון שעשה הרבה רעש בקהילה ובערך כל שתי שורות פוגשים את הידיעה הבאה.
אני אישית פתחתי אותו עם עיניים חצי עצומות אבל מדקה לדקה העיניים שלי נפתחו לרווחה עוד ועוד.
מה דעתכם עליו?
https://drive.google.com/file/d/0B7FBoysqXigQMV9vOTUtR05CZDQ/edit?usp=sharing

• הוסף לסימניות
מדהים. בכזו קלות וכזה יופי.
פשוט תענוג.
בלנדר סקצ'אפ פרו - ייתכן לקרוא לזה...

• הוסף לסימניות
מישהו ברחבי הרשת הגדיר את זה סקאצ'אפ על סטרואידים.

• הוסף לסימניות
חסום לי הפלאש, יש לך דרך אחרת להעלות?

• הוסף לסימניות
אין שם פלאש תוריד למחשב.

• הוסף לסימניות
אני לא מבין בתלת מימד...
אני מסוקרן לדעת מה יש שם...
אני רואה במבט בסיסי סך הכל איך שמבצעים הדמייה תלת מימדית עם בלנדר

• הוסף לסימניות
לא ניתן להוריד.
עבר את מכסת ההורדות (או משהו כזה..)

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו אפשר להוריד

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר בלנדר, מה הפשט כאן? זה לא בלנדר רגיל?

• הוסף לסימניות
כרגע כך נראית אצלי בלנדר, הוא עשה שינוי בממשק והטכניקה עם האובייקטים, עד כמה שקראתי זה עובד עם דרייברים וכו'.

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    KB 256.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
זו נראית תכנה קלה ללימוד, זה נכון?
אני עובדת על סקצ'אפ, כדאי לעבור לבלנדר?

• הוסף לסימניות
באסה.

מצטערים, לא ניתן להציג או להוריד קובץ זה כרגע.

משתמשים רבים מדי הציגו או הורידו קובץ זה לאחרונה. נסה לגשת לקובץ שוב מאוחר יותר. אם הקובץ שאליו אתה מנסה לגשת גדול במיוחד או משותף עם אנשים רבים, ייתכן שיידרשו 24 שעות עד שניתן יהיה להציג או להוריד את הקובץ. אם עדיין לא תוכל לגשת לקובץ לאחר 24 שעות, פנה למנהל הדומיין.

• הוסף לסימניות
זה באמת סרטון מדהים!
הייתי מציע שבנוסף לסרטון בגוגל דרייב יוצג גם הקישור ליוטיוב למקרה שמישהו יכול לצפות שם כדי לחסוך ברוחב פס.
אז למי שיכול זה הקישור:
https://www.youtube.com/watch?v=hW0Ac2cK1Ss

• הוסף לסימניות
מדהים!!

• הוסף לסימניות
וואההה זה נראה כ"כ כיפי :)
איזו גרסה זו של בלנדר?

• הוסף לסימניות
תנסו שוב, כי כעת ניסיתי להוריד וזה נתן לי.

• הוסף לסימניות
מישהו מסביר?

• הוסף לסימניות
יו!!!
אאוטודוקס יכולה ללמוד מהם קצת... :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה