אחרי 10 דקות של עבודה, המחשב עולה עם הודעת בעית זכרון

• הוסף לסימניות
הוא כותב לי שאין מספיק זכרון ואסגור תוכנות.
זה מאד מעצבן, מה גם שזה לא ממש נכון.
איך אני מגדירה לו שלא יעלה כל כך מהר?
יש לי מחשב עם הרבה זכרון ואין סיבה להודעה הזו.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
בעיה כואבת... לנסות להתקין תוכנות גרפיות - מחדש.
היה לי את הבעיה הזאת לפני תקופה, ולאחר התקנה מחדש זה הסתדר

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה קשור לתוכנות.
זה התחיל להיות בעיה עוד לפני התקנת תוכנות

• הוסף לסימניות
תבדקי תחת הגדרות זיכרון ויראוטלי , מה מוגדר ? איזה כוננים וכמה ?
לפעמים מונעים בכוונה מהמע הפעלה לקבוע לבד את הזיכרון הויראוטולי בגלל אילוצי מקום כמו ב SSD או סיבות אחרות.
אפשר לראות את זה , כפתור ימני כל המחשב שלי ואז מאפיינים - הגדרות מע מתקדמות - מתקדם - ביצועים - הגדרות - מתקדם - ואז לראות תחת זיכרון ווירטואלי איך מוגדר.

• הוסף לסימניות
מה זה הרבה זכרון? לפעמים חושבים שיש הרבה וזה בכלל לא מספיק לאפליקציות שמריצים.

בעולם המחשבים יש גם סיטואציות משעשעות, למשל מחשב עם 16GB זכרון שמותקן עליו מערכת הפעלה 32 ביט שלא יודעת לנצל שום דבר מעל 3GB של זכרון... היו דברים מעולם.

חסרים הרבה נתונים, הודעת שגיאה ממוקדת יותר או צילום מסך של ההודעה יכולים להתחיל לעזור.

• הוסף לסימניות
יש לי 8 MB ומערכת הפעלה של וינדוס 8
אין אני בודקת זכרון וירטואלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה