- הוסף לסימניות
כן.כלומר, את אחראית על הפרסומת המדהימה הזו?
על כל הסדרה.
וואן פיס שלי.
כן.כלומר, את אחראית על הפרסומת המדהימה הזו?
חחחחחחחאחת הססמאות.
למה לא שימו את זה בכותרת? למה?!!
זה היה בטיזרלמה לא שימו את זה בכותרת? למה?!!
כאב לב...![]()
כבר עלה פה איפשהוחיישן החניה החדש של פולקסווגן...
![]()
לא הבנתי מה זה החיישן ומה המסר במודעה ?חיישן החניה החדש של פולקסווגן...
![]()
לא הבנתי מה זה החיישן ומה המסר במודעה ?
אולי מישהו עם רכב יכול להסביר לי ?
אני לא עם רכב אבל הסבירו לי כשלמדנו על המודעה-לא הבנתי מה זה החיישן ומה המסר במודעה ?
אולי מישהו עם רכב יכול להסביר לי ?
אילו פנים יש למודעה שצריכים להסביר אותה...אני לא עם רכב אבל הסבירו לי כשלמדנו על המודעה-
שהקיפוד חונה במדויק בלי לפוצץ את השקיות מלפניו ומאחוריו
וכך החיישן של החניה עוזר לחנות מדויק בשורה בלי להתחכך באף רכב.
בדרך כלל מודעות מסוג זה הם לצורך תחרויות של משרדי פרסום, וקהל היעד הם פרסומאים.אילו פנים יש למודעה שצריכים להסביר אותה...
זהו ש...בדרך כלל מודעות מסוג זה הם לצורך תחרויות של משרדי פרסום, וקהל היעד הם פרסומאים.
לקהל הרחב לא נראה לי שאפשר בלי משפט הסבר.
זה כנראה מחו"ל.אילו פנים יש למודעה שצריכים להסביר אותה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים